يعني اين دوربين گرون شده آخرين قيمتي كه من داشتم 380 بود چند پست بالا ترو بخونيد پست 105نوشته اصلی توسط vishtasp
يعني اين دوربين گرون شده آخرين قيمتي كه من داشتم 380 بود چند پست بالا ترو بخونيد پست 105نوشته اصلی توسط vishtasp
سعيد
CANON A620
CANON PowertShot S3 IS
S3- is حدود 1 ماه قبل کلا در بازار نآياب شد و قيمتش به بالای 400 هزار تمان رسيد ،
حالا چند روزيه تو بازار پيدا ميشه.
ضمنا هميشه در فروشگاه های جمهوری قيمت پايين تر از شرکتها ( مثل اهونگار ، نورنگار و ... ) است
ولی من که جرات خريد از فروشگاه های جمهوری را ندارم
علي آقا! با سلام مجدد،نوشته اصلی توسط ali_hi1368
1- به اعتقاد من و با توجه به ISO هاي معادل، لرزشگير قابل چشمپوشي نيست و جاي آن در سري A واقعاً خالي بود كه در A710 IS محقق شد. اين قابليت نياز به فلاش را در خيلي از عكسها از بين ميبرد.
2- سابقاً از زمان معرفي مدلهاي جديد Canon تا ورود به ايران حدود 2 ماه طول ميكشيد، اما اخيراً اين زمان به 1 ماه كاهش يافتهاست. منتها براي خريد به قيمت مناسب بايد يك ماه ديگر هم پس از ورود صبر كنيد. پيشبيني من آن است كه A710 IS در مهرماه با بهايي در حدود 370،000 تومان وارد كشور شود و شما در آبانماه بتوانيد آن را حدوداً به قيمت 300،000 تومان خريداري كنيد. البته نه از آفومار.
3- خود من هم اگر عمري و بودجهاي باقي باشد، گمان كنم A730 IS يا A740 IS را در آذر 86 خريداري كنم. نبيره A510 ، با كليه قابليتهاي A710 IS به اضافه حساسيت تا 3200 و هيستوگرام زنده. آرزو كه بر جوانان عيب نيست؟
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
از راهنمايي همه متشكرم . خيلي كمك كرديد.;)
من حدود يكماه پيش از اصفهان S2 Is با گارانتي يكساله 335000 البته با كمي چونه خريدم فكر كنم كه با گارانتي معتبري كه ارائه شد مناسبترين قيمت بود.
ميشه بگين حدودا كي مياد . با توجه به مشخصاتش يه تخميني هم در مورد قبمتش بزنيد . مي خوام ببينم اگه زيادي گرونه وقتم رو براي اومدنش تلف نكنم.
خیلی جالبه با دو تا آی دی یک پست تکراری دیده میشه !
نوشته اصلی توسط ali_hi1368بگذریم.نوشته اصلی توسط msryat
به هر حال msryat هم بنده و هم آقای yousefmon جواب سوال آیدی ali_hi1368 رو دادیم. هم راجع به زمان آمدن هم قیمت و هم ارزش صبر کردن !!
آریو مینوسپهر
سلام
من 3 هفته پيش كانن مدل 540 رو 220.000 تومان خريدم .
نمايندگي كانن كرج مي گفت 345.000 تومان
و شركت آفومار 335.000 تومان
از طريق يكي از دوستانم كه آشنا داشت در بازار خريد كردم .
سلام .قیمت دوربین کانون Eos 350 D با گارانتی آفومار 760 تومان.
سلام من 350d رو امروز اصفهان 680 قیمت گرفتم میخواستم ببینم تهران الان چنده
همچنین آخرین قیمت S3 رو هم بدید ممنون میشم