ببخشید با چه گارانتی ؟ بیمه دارد ؟ البته گارانتی و بیمه شاید زیاد هم مهم نباشد ... به هر حال اینطور که مشخصه تمام گارانتی کنندگان محترم به تعمیرگاه مرکزی مراجعه میکنند و ...
ببخشید با چه گارانتی ؟ بیمه دارد ؟ البته گارانتی و بیمه شاید زیاد هم مهم نباشد ... به هر حال اینطور که مشخصه تمام گارانتی کنندگان محترم به تعمیرگاه مرکزی مراجعه میکنند و ...
سلام ...
دوستان خرید از جمهوری را تایید نمی کنند ؟ با توجه به اینکه با بیمه ایده ال قیمت معقول هست ، می ترسم که نکنه ...
به شرکت ایده ال زنگ زدم و ازشون خواستم که یک فروشنده خوب را در جمهوری معرفی کنند و اونها هم تلفن یک مغازه را دادند ...
فروشنده بهم گفت که دوربین ی که من می خواستم را موجود دارد ، اما لنزی که می خواستم را نداشت و گقت باید از کیت یک دوربین دیگر باز کند ...
به همین دلیل دلسردشدم ...
دوستان اگر فروشنده ای را میشناسین که میشه بهش اعتماد کرد که با گارانتی ایده ال جنس میفرشه بهم اطلاع بدین تا از اونجا خرید کنم ...
جدا کردن لنز کیت برای فروش چیز عجیبی نیست یا بد که شما رو دلسرد کنه.85-15 من هم به همین ترتیب خریداری شد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
تا اونجایی که میدونم ،بله.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
امروز یکشنبه
کانن 60 دی ( بادی ) تو بندرعباس 1040000
البته گارانتی ایران رو نداره چون مغازه دار از دوبی میاره و فقط گارانتی دوبی داره..
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
حدود یک ماه پیش که برای یکی از دوستان دنبال 15-85 بودیم از یک فروشنده شنیدم که تمام 15-85 های بازار ، لنز کیت دوربین هاست . چون اولا این لنز، لنز جدید و گرانی است و اگر بخواهیم بصورت BOX بیاوریم خیلی گران تمام میشود. در ضمن لنز خوش فروشی است هم با دوربین ها خوب فروش میرود و هم این ترکیب را میتوان به صورت مجزا راحت فروخت.
منظورشان بیشتر ترکیب کیت 7D و 15-85 بود.
شاد باشید.
پس فروشنده هایی که این لنز را با جعبه خود لنز می فروشن ، جعبه را خودشان می سازند ؟
راستش را بخواهید من هم این سئوال را از ایشان کردم. جواب ایشان هم این بود که " بله ! مطمئن باش ! "
راست و دروغش بماند. چون در آن لحظه خودشان فقط لنز را به صورت کیت داشتند !!!
من نمی توانم بگویم اگر لنزی با جعبه بود؛ اصل نیست. فقط منظورم در مورد سئوال دوستمان بود که گفتم بخش زیادی از این موجودی این لنز در بازار به صورت کیت است.