سلام دوست عزیز
همونجوری که آقا فرهاد گفتن فقط در کیش یکی دوتا مغازه وجود داره که در بین دوربینهاشون میشه DSLR هم پیدا کرد. البته به قیمت بقیه جاهای کشور و گاهی حتی کمی هم گرانتر!!!!!
اما نکته مهمتر اینکه آخرین باری که من با دوربین وارد جزیره شدم ، موقع برگشت در فرودگاه توسط ماموران بازرسی فرودگاه دوربینم توقیف شد!!!
و گفتن که اجازه خروج دوربین حرفه ای از جزیره داده نمیشه!!! مگر اینکه هنگام ورود به جزیره ، دوربین و شماره سریال آن در فرودگاه ثبت گردد تا هنگام خروج اجازه خروج داده بشه!
و میخواستند مطمئن بشن که دوربین من در جزیره خریده نشده و آکبند نیست!
که البته نشون دادن عکسهایی از شهرمون که قبل از سفر گرفته بودم و داد و هوارهای بنده موثر واقع شد و بیخیال شدن!
سلام
پیرو فرمایشات امیر عزیز
بهتر است در زمان خروج با مراجعه به گمرک فرودگاه لوازمی را که قصد خروج آنها را دارید اظهار نمایید.
در سفر قبلی با توجه به تجربه ای مشابه امیر که از قبل داشتم لوازم خود را قبل از خروج به مامور گمرک نشان دادم.
مامور گمرک نیز فقط شماره سریال بدنه دوربین را پشت بلیت نوشته و امضاء نمود.
و البته در مورد لنزها و نوت بوک هم گفت که مشکلی ندارد و نیازی به ثبت سریال آنها نیست.(البته من و دوستم هنگام برگشت تعداد لنزهایمان 5 عدد بیشتر شده بود که به همان دلیلی که مامور گمرک گفته بود مشکلی پیش نیامد)
دوست عزیز اشتباه برداشت شده.... منظور بنده فروشهای ویژه ژانویه است.
ضمنا شایعات زیادی به معرفی مارک 3 در سال جدید اشاره میکند.
برای خبر حراجها هم سه تا از دوستانم از آمریکا با من تماس داشتند و این مسئله رو تایید کردند.
فقط به قول فرهاد خان بهتره از فروشگاه مطمئن بشم
نادر مسلمی
سلام
دوستان می خواستم ببینم آخرین قیمت 7D در بازار چند هست؟فقط ممنون می شم که نوع گارانتی و مکانی رو هم که قیمتش رو می گید بفرمایید.
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
اگر بخوام این بادی رو دست دوم بگیرم تا چه رنج قیمتی می شه ؟والبته برای خرید نوش بهتره از کجا بگیرم؟
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
ممكنه بادي 1200 هزار توماني هم پيدا كنيد ولي توصيه مي كنم اگر پيدا كرديد هم نخريد. بدنه ي سالم و تميز 7D رو معمولا كسي نمي فروشه و اگه بفروشه قيمت بالا روش مي ذاره. براي خريد نو هم توصيه مي كنم فقط از فروشگاه هايي كه كارشون فقط دوربينه (مجتمع پايتخت يا جمهوري يا بازرگاني هاي مختلفي كه هستند و نمي تونم اسم ببرم) بخريد و به گارانتي و به ويژه بيمه ي دوربين دقت كنيد.
فرهاد حسيني