دوستان امروز من این دوربین رو با گارانتی الرمس به قیمت 590000 تومان خریدم ( به قول فروشنده گارانتی اصلی )
گارانتی های دیگه تو قیمتهای 541000 ، 535000 ، 560000 تومان قیمت میدادن .
مموری 8 گیگ کنون هم 85000 تومان .
دوستان امروز من این دوربین رو با گارانتی الرمس به قیمت 590000 تومان خریدم ( به قول فروشنده گارانتی اصلی )
گارانتی های دیگه تو قیمتهای 541000 ، 535000 ، 560000 تومان قیمت میدادن .
مموری 8 گیگ کنون هم 85000 تومان .
دوست عزیز مبارک باشه ولی ........... تا جایی که امکان داشته فروشنده قیمت کذایی داده
یعنی به این قیمت ها شک نکردید ؟
افومار که قیمت هاش گران تر از جاهای دیگر است این دوربین را 530 قیمت گذاشته و تازه محصولاتش هم بیمه هست
مموری کنونننننننننننننننننننننن ننننننننننن 85 هزار تومان
واقعا که چه فروشنده هایی پیدا میشه شما اگه لکسار هم می خردید این قیمت تمام نمی شد
گارانتی الرمس هم در جمهوری مانند یک برچسب می ماند
چیزی بیش از 100 هزار تومان در مجموع به شما گرانتر فروختند
حمید رضا مرادی
G12
70.000 تومان (يا بهتر است بگويم 85000 تومان) مموري را گران خريده اند و حداقل 70 هزار تومان هم دوربين را يعني در مجموع بيش از 140000 تومان در 500000 تومان (نزديك 30%) بهشون گرون داده اند و به نظر من اين اسمش گرانفروشي نيست بلكه كلاهبرداريست و ايشان بايد شكايت و پيگيري كنند و حقشان را پس بگبرند. كاش قبلش مشورتي همينجا مي كردند
فرهاد حسيني
قیمت 60D رو کسی از دوستان داره ؟
علی اسلامیان
اصولا گارانتی اصل و فرع و ... در بازار ایران بی معنی است خیالتان از این بابت راحت...
دوم اینکه آن فروشگاه که باز هم رویه سابق را ادامه داده است و هنوز به قول خودمان آدم نشده نیاز به یک تذکر جدی دارد....!
مموری کارتی با نام و برند کانن وجود خارجی ندارد و یک کلاهبرداری در روز روشن است.اوشان ( یعنی آن فروشنده نا محترم ) یک بار دیگر برای عرضه همین مموری ها 20 میلیون تومان ناقابل جریمه شده است و هنوز تنبیه نشده ...
فوراً به فروشگاه مراجعه کنید و بفرمایید که دوربین و کارت را پس بگیرند و پول شما را تمام و کمال بپردازند.در صورتی که این کار را انجام ندادند در پیام خصوصی به بنده اطلاع دهید تا در اسرع وقت شما را به یکی از دوستان بسیار عزیز ! معرفی کنم تا از طریق ایشان پیگیر حق و حقوق خودتان باشید.یقینا ایشان به راحتی می تواند حق و حقوق جناب عالی را از این کلاهبردار طلب کند!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
1 ماه پیش دوربین sx30IS به قیمت 470 هزار تومان از نورنگار خریداری کردم. دیروز رفتم یکی دیگه بخرم قیمت 560 هزار تومان (با تخفیف 550 تومان) شده بود.
البته اینبار نخریدم چون مسلما قیمت ها بعد از عید پایین میاد.
Dslr
سلام دوستان
من مي خواستم يه دوربين 7D بخرم. نسبت به يك ماه پيش حدود 220 هزارتومان گرون شده . به نظرتون بعد از عيد قيمتها پايين مياد؟ البته يكي از نمايندگان فروش ميگفت ربطي به شب عيد نداره و مال نرخ دلار و تقويت ين ژاپن و ... هست و بعد از عيد قطعا گرون تر ميشه. نظر شما چيه؟
به نظر من هم بهتر است تا خرید خود را به بعد از تعطیلات موکول کنید تا از تب وتاب بازار کاسته شود.
من هم قصد خرید تجهیزات را دارم و این امر را به بعد از تعطیلات موکول کردم.