البته من از نرخ امروز دلار و اين سقوطي كه شما گفتي خبر ندارم(يعني شده ٢٨٠٠؟؟؟)
ولي اينو ميدونم امروز قيمت دوربين ها به طور تعجبي كمي بالا رفت!!!
البته من از نرخ امروز دلار و اين سقوطي كه شما گفتي خبر ندارم(يعني شده ٢٨٠٠؟؟؟)
ولي اينو ميدونم امروز قيمت دوربين ها به طور تعجبي كمي بالا رفت!!!
میلاد هریس
جناب هریس عزیز
اول، بالارفتن قیمت که دیگه عجیب نیست ! :)
دوم،
12 فروردین کجای ایران بازه که قیمت درست حسابی بخواد به مشتری بده؟
کدوم بازار ( طلا/ارز/بورس/قطعات کامپیوتر/دوربین ... ) برقراره که بتونیم قیمت ها بررسی و مقایسه کنیم؟
عجله نکنید، به قیمت های عجیب غریبی هم که در 15 16 روز تعطیل میبینید بی اعتنا باشید.
از شنبه که بازارها روال عادی خودشون رو شروع کنند پس از یکی دو روز میشه به قیمت ها اعتماد کرد.
خوب باشید.
با سلام
سپاس از شما
دقيقا منظور من هم همين بود اقاي حسينيان
اگر روزي قيمت آدامس موزي بياد پايين من تعجب ميكنم و گر نه ديگه يكساله هر روز قيمتا ....
عزيزاني هستن كه بادي و تجهيزات را از مرز ها وارد ميكنند و قيمت ها را روزانه و بر اساس همين دلار و درهم تايين ميكنند و دو روز مي باشد كه قيمت ها را دارند افزايش ميدهند
حال تعجب من هم اينجاست تو اين روزاي تعطيل كه به قول شما همه اصناف و بازار در خواب به سر ميبرنند ،اين قيمت گذاري ها واقعا چه معني ميتونه داشته باشه!!
به هر حال انشالله كه همه چيز درست ميشه
میلاد هریس
Canon 6D + Lens 24-105 F4 IS کیت کانن با بیمه و گارانتی دوساله ایده آل به قیمت 8 میلیون و 900 هزار تومان خریداری شد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
دوربین 600D با لنز کیت دو میلیون و صدهزار تومان از جمهوری قیمت گرفته شد.
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
60D در جمهوری فقط بادی 2.5
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
قیمت 60 دی بادی در بازار ناصر خسرو 2600- دوربین 550 دی با لنز 18-55 هم قیمت 2180
به نقل از canonrumors گویا سایت رسمی کنون فردا ۱۴ آپریل قیمتهارو می خواد کاهش بده.
EOS_April.jpg
این کاهش قیمت چقدره؟بعد اینکه تاثیری تو بازار ایران هم داره؟الان قیمت قبل 60 دی بادی رو زده 899 دلار که با حساب 3500 هم بزنی میشه تقریبا 3150 در صورتی که قیمت تخفیف خورده رو 699 دلار زده که با حساب دلار میشه 2450 که این قیمتش منطقی تر است یعنی تخفیف خوردش میشه قیمت ایران.میشه یکی توضیح بده و کارشناسی کنه که تخفیف ها تو قیمت ایران هم تاثیر داره؟
ویرایش توسط bijan_darvishi : Sunday 14 April 2013 در ساعت 00:15