با سلام
بنظرم همون کاره دوستمون یعنی بازرس و 124 و صنف و.... رو انجام بدیم بهترین کاره
موفق باشید.....
پ.ن: اجتمالا بدنه ی دوربین ها جدیدا از طلا ساخته میشه
پ.ن: خدا خودش یه فکری به حال ما عکاسا بکنه که چی داره به سرمون میاد
پ.ن: اونروزی من دوربین خریدم (5DII) تازه گرونم گرفتم بود 3820000 که قیمتش بود 3600 الان دارم محاسبه میکنم میبینم تقریبا شده دوروبره 4300-4400 یعنی یه چیزی حدوده 700-800 تومن سود کردم، شانس آوردم!!!
الله اعلم
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اتفاقا همه جای دنیا قیمتها رشد داشته اند.
هم اکنون بعضی از بدنه ها و لنزها در ایران ارزانتر از سایتهای معتبر (که معمولا قیمتهای معقولتری نیز دارند) هستند.
هم اکنون قیمتها با دلار 1130 بدون حمل،گمرکی و مالیات و سود فروشنده
7دی 1700$=1.920
5دی 2.77$=3.050
580 484$=546
...
پ ن: اگر قیمتها از این هم بالاتر رفت نباید تعجب کرد!
به به جناب حاجی آبادی... چه عجب قربان..
مسعود جان شما منصف هستی که دلار رو 1130 زدی این مدت ما دائم حواله 1155 خریدیم.
من هم گفتم بازار ایران تاخیریه ..... باز هم بالاتر میره....
برابری پول معضل حتی بازار چین هم شده. زلزله هم از طرف دیگه.
نادر مسلمی
با توجه به کسری بودجه در سال 90 و احتمال حذف چند صفر ناقابل از پول ملی ، به احتمال زیاد یکی از راهکارهای کاهش این کسری ، افزایش قیمت دلار باشد ... من که باورم نمیشه یک دلار = یک ریال بشود
تصور می کنم در این اوضاع و احوال خرید دلار معقول تر از خرید دوربین باشد
اصغـرمحمـدی
دوستان اگه سفارش بدم یکی از بستگان از چین به عنوان مثال بگیره بیاره ارزونتر تموم میشه؟ یا از انگلستان چی؟
60d& 15-85
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام ؛
قبل از اينكه سفارش بديد ، حتما قيمت ها رو در كشور مورد نظر چك كنيد كه يه وقت گرونتر براتون در نياد .
علاوه براين ، آنچه كه مسلم هست اينه كه دوربين شما فاقد گارانتي و بيمه نامه در ايران خواهد بود .
موفق باشيد
علیرضا هاشمی
من تجربه ی زیادی ندارم در خرید دوربین ولی تجربه دو روز قیمت کردن در پایتخت و ناصر خسرو ای نبود که با کمال تعجب ناصر خسرو قیمت هاش به شدت پرتابی و بالا تر هست . در حالی که آدم فکر میکنه بر عکس باشه . چیزی که من فهمیدم اینه که ناصر خسرو بازاریه که بازار هدفش شهرستان هست . یعنی عکاس بی خبر از بازاری هست که که میاد آزادی از آزادی ناصر خسرو و دوباره آزادی . بخاطر همینم هست که توی پرتاب قیمت های عجیب تخصص دارند . ولی توی پایتخت تلورانس قیمت 10 تومنه حداکثر.
فروشنده ها هر چي بازاري تر ميشن پرتابشون هم قويتر ميشه
جدا موقعي كه من 60 دي رو 1150 تا 1200 توي ناصر خسرو و حافظ قيمت كردم پايتخت 1100 تا 1120 بود
ولي چه كنيم كه قيمت ها دست بالاتر از اين بازاريهاست و وجود اندك تعدادي وارد كننده باعث ايجاد بازار بدون رقابت شده
و در نهايت فشار بر ما خريداران بيچاره
جدا بايد برم همه تجهيزاتم رو بفروشم و خروس قندي بخرم شايد بعدا گرون شد سود كردم
ای کاش این اتحاد بین ما وجود داشت که برای مدتی خرید از این بازار آشفته را تحریم میکردیم ولی خب عده کمی نیاز فوری دارند و بعضی ها علاقه و عده ای هم جیب پر پول که این تغییر قیمتها برایشان زیاد مهم نیست