تعداد 42 پست آخر این تاپیک به تاپیک بحث های بی ربط .... منتقل شد.
علت هم بحث های بی ربط به موضوع تاپیک بود.
شاید اگر این بحث ها در تاپیک نگاهی به بازار اتفاق می افتاد این انتقال انجام نمی شد!
تعداد 42 پست آخر این تاپیک به تاپیک بحث های بی ربط .... منتقل شد.
علت هم بحث های بی ربط به موضوع تاپیک بود.
شاید اگر این بحث ها در تاپیک نگاهی به بازار اتفاق می افتاد این انتقال انجام نمی شد!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان
کسی میدونه 500d رو چند میشه خرید؟
کسی از دوستان قیمت دوربین کانن جی 12 رو میدونه؟
ممنون
سلام
امروز از پاساژ بزرگمهر 550D رو قیمت گرفتم گفت 1050 . زنگ زدم ناصر خسرو یکی شون گفت 1130 یکی شون هم گفت 1120.
واقعا عجب اوضاعی شده ها. هر کی هر چقدر که بتونه قیمت میده
هیچ کدوم هم قیمت واقعی نیست ولی متاسفانه پولی که خریدار داره میده کاملا واقعیه
امیدوارم که هر چه زودتر این وضعیت تموم بشه
دوستان کسی قیمت S90 رو داره؟
پ.ن: اصلا توی بازار پیدا میشه؟
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
در بازار کنونی تمام فروشنده ها به قولی یک قیمتی به مشتری ول میدن! یا میگیره یا خیر اگر گرفت که فروشنده چندین برابر بیشتر سود می کنه والا اگر مشتری قبلا از قیمت ها خبر داشته باشه فروشنده میگه قیمت ها هر روز نوسان زیادی داره. در همین رابطه بگم که پنجشنبه با رضا (میلانی) رفته بودم ببینم canon 135 f/2 کارکرده پیدا می کنم یا نه. یک مغازه کارکرده داشت گفتم چنده آقا؟ گفت یک میلیون و چهارصد هزار گفتم نو نمی خوام کار کرده می خواستم. گفت آقا کارکرده هست گفتم نو چنده پس گفت یک میلیون نهصد هزار!!. حال آنکه چند مغازه اون طرف قیمت نوش همان یک میلیون و چهارصد میداد یعنی ۵۰۰ تومان اختلاف.
بماند که رضا گیر داده بود بیا برگردیم به یارو حالی کنیم داره قیمت پرت میده گفتم خودش میدونه مگه میشه وسط بازار باشی و ندونی قیمت چنده.
سلام بچه ها . از کجا میشه قیمت واقعی یه دوربین رو فهمید؟ آخه تغییرات قیمت ا زیاده واقعا.
دوستان لطفا بحث های جنبی بازار رو در این تاپیک ادامه دهید.در صورتی که این موضوع رعایت نشود متاسفانه مجبور به حذف و یا انتقال هستیم.
با تشکر....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان پائین ترین قیمت Canon 85mm f/1.2 رو اگر دارید بفرمائید.