درود
قیمت دو دوربین 550D و 1100D رو میخواستم!
با بدنه و با کیت هر دو
گارانتی کدوم شرکت بهتر هست بنظر دوستان؟
1100 دی کیت 55-18 =750/000
550دی کیت 55-18 = 900/000
برای خرید به صورت بادی مبلق 70 تومن بابت برداشتن لنز کم کن
من خودم تازه خریدم تحقیق که کردم گارانتی ایده ال خوبه گارانتی آفومار هم هست که قیمت دوربینو بالا میبره
به نظر من عرضش نداره همون ایده ال بهتره
منم شک دارم بهتر بشه خیلی از افرادی که شمع اقتصادیه خوبی دارن احتمال رسیدن به 2000 تومنم تا عید دادن
من خودم هفته پیش 60 دی رو 1/220/000 خریدم
به نظر من قیمت ها بد نیست ! هنوز با 60-70 تومن بیشتر میشه جنس خرید . ولی خدا بخیر کنه شب عید رو ! فکر کنم 550 یهوییی بره رو 1200-1300 .
بهنام
60D رو هنوز بعضی فروشگاههای اینترنتی دارن 1230 میدن ! ولی اونها هم به زودی گرون می کنن. به نظرم برای خرید نباید صبر کرد !
60D بدنه 1/400/00 ؟؟؟
با این وضعیت فکر کنم هفته های آینده قیمت ها فضایی تر هم خواهد شد !
سعید تهرانی
برخی از دوستان ( که اکثرا تازه عضو شده اند ) همین که قیمت دلار اندکی بالا می رود می آیند و سریع این تایپیک را شلوغ می کنند .به عنوان مثال پستی که جناب باقر پور زدند و شامل قیمت های جدید چند تا از بدنه های کانن بود .اگر کسی قصد خرید دارد حاضرم برایش ادرس چند فروشگاه را بفرستم که 60 دی را 1250بخرد نه 1400 .
امروز من از دو فروشگاه با سابقه و معتبر در تهران قیمت گرفتم افزایش قیمت ها در بدنه های کانن در حدی نبود که جناب باقرپور یا سایر دوستان اعلام کردند . لطفا الکی این تایپیک را شلوغ نکنید !. به نظر من صلاح این تاپیک است که اغلب پست ها در مورد قیمت ها زمانی زده بشود که یا خودمان خریدی کرده باشیم یا در جریان خرید قرار گرفته باشیم و یا حضوری قیمت گرفته باشیم .
**
ببخشید طولانی شد . مدیران اگر صلاح دیدند این پست بنده را حذف کنند .