canon eos 600d + lens 18-55
امروز ( 31 اردیبهست ) در جمهوری 1200
canon eos 600d + lens 18-55
امروز ( 31 اردیبهست ) در جمهوری 1200
قیمت امروز : 1199000 تومان با گارانتی
خوبه،1000 تومن کاهش قیمت داشتیم!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوستان قیمت D550 توو این روزا دارای نوسان هست یا قیمت ثابته؟؟
من یکی دو ماه پیش پرسیدم 920 تومن بود، اما امروز یه چرخی توو نت زدم قیمت بالای یک ملیون بود.
احتمالا توو همین هفته میخوام بخرمش، واسه همین اگه قیمت الکی بالا رفته و به زودی پایین میاد صبر کنم یه چند روزی....
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
قیمتها بالا رفته اما گویا پایینآمدنی در کار نیست! پستهای زیادی در فروم زده شده در این مورد.
وضعیت طوری است که صبر کردن برای پایین آمدن قیمت بی فایده است، بر فرض محال (که ذاتاً محال نیست) قیمتها هر چقدر هم که در آینده پایینآمدنی باشد به سطح قبلی باز نمیگردد.
فقط در یک صورت ریسک صبر کردن را بپذیرید، اینکه نخریدن دوربین خللی در امور حرفهای یا لذت دنیوی و معنوی شما از عکاسی نکاهد.
مؤید باشید انشاءالله
.
روز پنجشنبه بيست و نهم اردي بهشت بدنه 7D به قيمت 2030 از پاساژ حافظ خريداري شد (البته با احتساب 300 تومن براي يك 400D كاركرده)
سلام
میخواستم ببینم معتبرترین سایت برای اینکه قیمت 7d رو تو آمریکا یا اروپا یا کلا بازار جهانی بدونیم چه سایت است؟
و قیمت این دوربین تو دوبی الان چقدر ؟ کسی آدرس وب سایتی چیزی داره قیمتها رو تو دوبی بدونیم. الان قیمت 7ی با لنز کیت 18-85 تو دوبی چنده. بعد من اگه بخرم برام بفرستند خیلی کمتر از اینجا تموم میشه یا نه
ممنون
در پناه خدا
سلام
با توجه به شستهاي متعدد شما در تاپيكهاي مختلف ظاهرا هنوز براي خريد تصميم قطعي نگرفته ايد.اگر واقعا قصد خريد 7D داريد به نظر من با توجه به قيمتهاي موجود خريد از ايران به صرفه تر است. قيمت 7D (بدنه خالي) 1700 دلار است كه به فرض دلاري 1063 هم حساب شود حدود 1820 قيمت دوربين تمام مي شود. به فرض ارسال به آمريكا به آدرس دوستان و آشنايان بسته به نوع ارسال ممكن است هزينه پست نيز اضافه شود. هزينه پست به ايران و هزينه هاي گمرك را در نظر بگيريد بيش از اين مبلغ كه در حال حاضر هست (ظاهرا 2000000)
سلام و ممنون از راهنمایی
قصدم قطعی است. پول هم آماده. خواستم برم اول نمایشگاه رو ببینم که الان دارم می رم.
بعضی دوستان خارج از کشور هستند گفتم اگر خیلی ارزونتر در بیاد از اونجا برام بفرستند. ولی با شرایطی که شما گفتید و اینکه تو ایران با گارانتی و خیال راحت تری آدم میخره پس از همین ایران خرید می کنم.
ممنون