سلام
اين اولين پست من توي اين انجمنه :)
من شنبه هفته گذشته 350D رو با گارانتي رايان گستر كامن 645 خريدم.
CF هم ترنسند 2 گيگ 120x قيمت 56 هزار تومن.
سلام
اين اولين پست من توي اين انجمنه :)
من شنبه هفته گذشته 350D رو با گارانتي رايان گستر كامن 645 خريدم.
CF هم ترنسند 2 گيگ 120x قيمت 56 هزار تومن.
آرا ابراهيميان
Canon EOS 350D
EF 50mm f/1.8 II
EF-S 18-55 f/3.5-5.6 II
Sigma 70-300 APO DG MACRO
Flash Sigma 500 DG ST
خوش آمدید.
مبارکتان باشد دوست عزیز.
انشاالله که بهترین عکس هارا با دوربینتان می گیرید.
ایام بکام
canon 30D آهو نگار بدنه 1.070.000
سلام به همة دوستان
من ميخواستم يك a710 is بگيرم، يك سر زدم جمهوري ديدم فروشكاه نامي (پلاك 229) a710 is رو با يك سال گارانتي تعويض مي*ده 295 تومن. فروشنده مي*گفت اين دوربين*ها گارانتي يك شركت ژاپني به اسم ASAHI است و دوربين*هايي كه ميفروخت براي داخل خود ژاپن ساخته شده بود (رو جعبه دوربين نوشته بود Only for japan) و براي همين است كه گارانتي تعويض داره. از طرفي يك زنگ هم زدم به نور نگار اون قيمت a710 is رو مي*گفت 310 تومن با گارانتي تعمير.
حالا سوال من اينه كه تا حالا كسي تجربة خريدن دوربين با گارانتي ASAHI رو داره و آيا اينكه اين دوربين براي استفاده در خود ژاپن ساخته شده هيچ مزيتي به حساب مياد يا نه؟
سوال ديگه اينكه من روي جلد دوربين خيلي حساسم، جلد خوب براي دوربين از كجا مي*شه خريد؟
با تشكر.
مشخصاتی که شما فرمودید باید معتبر باشد ولی اصولا در ایران گارانتی معنی ندارد اجناسی که تولید داخل است گارانتیشان معتبر نمی باشد وای به حال خارجی هر جا قیمت مناسب دبدی بخر هیچ فرقی هم نمی کند از کجا بخری فقط مطمئن باشد جعبه وسیله ای که می خری پلمپ باشد. اینکه فروشنده بگوید برای تست باز کردیم اصلا قبول نکن.
محمد علی توفیق
كسي از افزايش قيمت S3is خبر داره؟ فروشگاه*هاي كه قبلا اونو داشتن سرزدم همه جمعش كرده بودند و مي*گفتند كه 10 روز ديگه مياد و قيمتش هم حدود 440 هزار تومان! يعني حدود 80 تومان بيشتر از قيمت قبلي (البته در شهرستان). اميدوارم اين خبر بد رو تآييد نكنيد!
440 هزارتومن?!!!من یک ماه پیش 377 تومن گرفتم (که البته نایاب شده بود) و هفته بعد که اومد 395 شده بود که فروشنده هم علتشو نزدیکی کریسمس احتمال داد, ولی فکرنمی کنم.
دوستان روس و چینی قول دادند تحریمها شامل دوربین دیجیتال نشه!!!!
سلام...
والله تهران که هنوز همون قیمت هست ، یعنی بود تا روز 4 شنبه بود.Price List که واسه من فرستادن همونه .نمیدونم شما کجا هستید اما اینجا قیمت همونه تازه بعضی میگن احتمالا بیاد پایین.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson