دوستان 60D الان چنده؟
دوستان 60D الان چنده؟
سعید تهرانی
دوستان Canon 7D kit 18-135 اگه الان باشه قیمتش حدودا چنده؟
دوست گرامی این دوربین فعلا از رده خارج نشده یا حداقل مدل بالاتری تو ردش نیومده و تو همه جاهای عرضه کننده لوازم عکاسی موجود.
گارانتی ایده آل 2،250،000
گارانتی آفومار 2،400،000
گارانتی الرمس(بیمه نداره) 2،400،000
نور نگارم تو سایتش زده
البته شاید یک کمی بالاتر باشه،ولی گارانتی معتبر از جای مطمئن بگیر تا بعدا به اصالت کالا و لوازمش شک نکنی،در ضمن اگر قصد خرید داشته باشی مطمئنا روی تخفیف 100،000 تومنی میتونی حساب کنی
دوست عزیزی که مدام لینک های خارجی را در این صفحه قرار میدهید,برادر هدف این تاپیک اعلام قیمت روز دوربین در بازار است نه در فلان سایت که ارسال مستقیم به ایران ندارد و با قیمت دلاری که نزدیک 1400 است با قیمت داخل تفاوت فاحشی ندارد.این 5دی و 24-105 را با دلار روز حساب کنید متوجه عرایض بنده می شوید.
داریوش زال
خوب بنده بعد از این تعداد پست و این زمان فعالیت میدانم که کاربرد هر تاپیک برای چیست.پست اولی هم که نقل قول شد پست اول تاپیک است.که در آن مواردی که شما فرمودید گفته نشده است.
شما میتوانید پستهای من را نگاه نکنید اگر علاقه ای به آنها ندارید.این قیمتها اگر برای شما مفید نیست حداقل برای یک نفر جز خودم مفید بوده و باعث شده خریدی با قیمتی پایینتر از قیمت ایران داشته باشد.
"همیشه میگن بی مایه فطیره"
D7 با همین لنز دو هفته پیش با گارانتی آفومار 2،300،000 خریدم در حالی که فروشنده 2،420،000 میگفت (24،820،000 ریال قیمت سایت)با گارانتی رسمی و بیمه نامه که دو ماه دیگه تازه شروع میشه،زنگ زدم و گارانتی را هم چک کردم با شرکت!
پس زیاد به قیمت های سایتهای مختلف اکتفا نکنید،تو بازار و از کسی که جنس را داره خرید کنید،همه لوازمم از یه جا نخرید و از همه مهمتر از جای مطمئن(نمایندگی،فروشگاههای معتبر خرید کنید.
آفورمار و الرمس گارانتی اصلی کنون و بازرگانی هستن و میگن جنس را قانونی و مطمئن خودشون وارد میکنن و قیمتی که هست با گارانتی و بیمه نامس.
البته الرمس بیمه نداره!!!!!
ایده آل شرکت گارانتی کنندس و خودش جنسی برای فروش نداره و کالای مغازه دارها را گارانتی میکنه(یعنی فروشنده خودش برچسب گارانتی رو کالا میچسبونه،اینجاست که میگن از جای مطمئن بخرید!) در ضمن 3 در صدم بابت بیمه میگیرن که اگر ایده آل خریدی و D7 تقریبا 50،000 باید به مبلغ نهایی اضافه کنی.
ولی از نظر خدمات خوب ،من و چند تا از دوستانم که مراجعه کردیم مشکلی نبوده.
بدون گارانتی هم پیدا میشه ولی اگر تخصص ندارید اصلا امتحان نکنید