60d بادی با گارانتی ایده ال 2550
این قیمت سایته یا مغازه؟ سایت معتبری با این قیمت سراغ دارین؟
60d بادی با گارانتی ایده ال 2550
این قیمت سایته یا مغازه؟ سایت معتبری با این قیمت سراغ دارین؟
دوربین 6d بادی 6600
البته یه مطلب اینه که سایت چاره تا اونجا که اطلاع دارم قیمت ها بروز نیست باید زنگ بزنید سوال کنید .من اگر وقت کنم فردا زنگ میزنم جویا میشم
دوستان در مورد kiss یا 600 دی بودن میتونید توضیحی بدید؟ حساسیت به خرج بدم یا خیر ؟ بعد نورنگار هم با قیمت 2100 در سایت 600 دی را زده آیا به اون هم میشه فکر کرد؟ و اینکه در خرید 600 دی به چه مواردی توجه کنم؟ منظورم در لنز و نکات خاص هست والا که در مورد خرید میدونم تاپیک مخصوصی وجود داره.
با تشکر
کانن دوربین های EOS سری xxxD را در بازار ژاپن به اسم Kiss، در آمریکا به نام Rebel و در بقیه دنیا به اسم xxxD (مثلاً 600D) عرضه می کند و دوربین ها تفاوتی با یکدیگر ندارند (فقط دوربین های Kiss چون مخصوص بازار ژاپن هستند دفترچه راهنمایشان به زبان ژاپنی است که می توانید فایل زبان انگلیسی آن را از سایت کانن داونلود کنید) همچنین تا جائی که می دانم دوربین های سری Kiss ساخت ژاپن هستند و بقیه ساخت تایوان (که البته هیچ تفاوتی بینشان نیست). گارانتی و بیمه بسیار مهم هستند که بایستی گارانتی معتبر داشته باشد. شماره سریال دوربین و لنز با آنچه روی جعبه درج شده مطابقت داشته باشد و دوربین نو و استفاده نشده باشد. می توانید برنامه EOSInfo را از اینجا داونلود کنید و در یک لپ تاپ نصب کرده و در هنگام خرید با خود همراه ببرید و با فروشنده شرط کنید که دوربین را به شرط صفر بودن تعداد عکس های گرفته شده می خرید. بعد از توافق نهائی و اطمینان از خرید، دوربین را به لپ تاپ وصل کنید تا تعداد کارکرد شاتر را به شما نشان دهد.
ارادت
دلار که داره تو رنج همین چند ماه اخیر به بازی خودش ادامه میده, بنظر میاد این افزایش قیمت مربوط به کمیاب شدن این دوربین باشه و احتمالا با ورود بار بعدی متعادل بشه
ویرایش توسط M.Mobin : Friday 26 April 2013 در ساعت 03:13 دلیل: حذف نقل قول
6d بادی اصفهان خریداری شد به 6300