تویه خارج از کشور مفت هم دوربین بدن، باز ایران به سختی قیمت ها کاهش پیدا میکنه متاسفانه و دلایل خاصی هم داره .
تویه خارج از کشور مفت هم دوربین بدن، باز ایران به سختی قیمت ها کاهش پیدا میکنه متاسفانه و دلایل خاصی هم داره .
دوست عزیز زیاد به تخفیف خارج از کشور دل خوش نکن چون اینجا قانون تجارت فرق داره ممکنه 2 روز دیگه دلار 200 تومن گرون بشه و اوون وقت تخفیف که هیچ همین قیمت الان هم نتونی خرید کنی
یه جمله معروف هم فروشندگان دارند که اینه " این جنس خرید قبلیه با دلار مثلا 3500 تومان "
برو خرید کن و دلت را به تخفیف کانن خوش نکن
گویا من درست نتونستم سوالمو بپرسم. چون قصد خرید مستقیم از خود آمریکا یا کانادا دارم ( یکی از دوستانم قراره بیاد و میخواد برام بخره ) قیمت اینجا برام مهم نیست. میخوام ببینم افت قیمتی که دوستان اعلام کردند برای یک مدت خاصه مثلا یک هفته یا همیشگیه که اگه محدوده سریعتر اقدام به خرید کنم. تو بند قیمت دلار و بازرگانی و شرایط اینجا نیستم. دلار خیلی وقته به دوستم دادم تو ارزونی. اصلا به بازار کار ندارم.
یا حق
من به جواب سوالام رسیدم دوستان. این سایت یا امثال این سایت برای یک مدت کوتاه و رو یک سری مدل بعضی اوقات تخفیف میزنن و همیشگی نیست. قیمت ها سر جاشونه فقط یک فروشگاه طبق سیاست های خودش تخفیف میزنه. بازم ممنون از همگی
خوب اول که پیشنهاد میکنم بی برو برگرد انجمن زیر رو بخونید:
دوم اگر خریدتون فوری نیست صبر کنید تا یک مناسبت پیش بیاد که بهترینش دوشنبه رایانه ای! (Cyber Monday) در آمریکا هستش، شاید برای اوایل تابستان هم مناسبتی باشه که تخفیفهای بهتری میدهند.
سوم از سایت گوگل شاپ هم برای یافتن بهترین پیشنهاد فروش میتونید استفاده کنید ( که در مورد بدنه هایی که گفتید من چند وقتی هست پایش میکنم و قیمت همینه )
آخر هم پیشنهاد میکنم دوربین رو با گارانتی مناسب از اینجا بخرید چون اختلاف کمی داره و از دوستتون بخواهید لوازم جانبی که اینجا یا نیست یا خیلی گرونتره رو براتون بخره.
بعلاوه اینجا باید فقط قیمت دوربینهای کنون رو گفت و شنید ادامه سوالهاتون رو در انجمن بالا بپرسید!
پاینده باشید
خیلی ممنون از پیشنهاد مناسبت ها مثل دوشنبه رایانه ای. یادآوری بسیار بسیار خوب و به موقعی بود. بعد در مورد اینکه پیشنهاد دادین دوربین با گارانتی مناسب از اینجا خریداری کنم بازم درسته راهنماییتون ولی چون من دلار به قیمت 1800 تومن از قبل خریداری کردم قصدم خرید از خارج کشوره وگرنه 100 درصد حق با شماست کم پیش میاد با دلار آزاد صرفه داشته باشه دوربین از اونجا بخری. بازم ممنون از راهنمایی و یادآوری در مورد موضوع گفت و گو در این تاپیک.
یا حق
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
از دوستان کسی قیمت روز بادی 60D رو داره؟