1دی ایکس بندر 16.400
1دی ایکس بندر 16.400
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
Canon EOS M + 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM + 22mm f/2 STM + Speedlite 90 EX
قیمت: 1480 تومان
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
با سلام
عکاس خبری هستم که تا بحال با دوربین d90 کار کرده ام همیشه در محیط های خیابانی در شب و به طور کلی در محیط های کم نور خصوصا مواقعی که به سرعت بالای شاتر نیازمندم در iso های بالاتر از 800 دچار نویز مخصوصا گرین شدید میشوم لذا به فکر افتاده ام که دوربین فول فریمی با iso بسیار بالایی تهیه کنم اما بین دو نوع 5d و 6d باتوجه به اختلاف شدید قیمت انها مردد هستماز دوستانی که با هرکدام از این دوربین ها کار کرده اند تقاضا دارم بفرمایند که از چه ایزویی به بالا گرین ها اشکار میشوند.لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
6دي بدون واي فاي و gps ايران موجود هست ؟
و اگر هست قيمت چقدر تفاوت داره ؟
با تشكر
EOS 3000 N/EOS 5D ii/EOS 6D/24-105 F4/135 F2/50 F1.8STM
خوب سفارش امریکا کم میاد توی ایران.اونا که سفارش امریکاس توی بسته بندیش فقط بادی هستش بدون لنز.بسته بندیشم متفاوت تره.روشم نوشته.جعبشو عکسشو میذارم براتون.خوب کالاهایی که برای کشورهایی مثل امریکا میره باید از هر لحاظ بتونه رضایت اون کشورو جلب کنه دیگه.تا جایی که من میدونم باید یه مقدار از سفارش اسیا بهتر باشه.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
یه دوربین کانن EOS 550 در حد 2 3 ماه کار کرد بی خط و خش تولید 3 2012
با رم فیلتر UV
یه باطری اضافه
کیف
رم توشیبا کلاس 10
خریدم 1100
گرون خریدم یا خوب بود؟
دوربین بسیار بسیار بسیار تمیز
از من به شما نصیحت زمانی که کالایی رو خریدید دیگه دنبال اینکه خوب یا بد خریدید نباشید این رو صرفا به هر کالا عنوان کردم اگر طرف بهت بگه بد خریدی مسلما اون کالا دیگه بهت نمیچسبه بهتره همیشه قبلش استعلام بگیرید.اگر بدون لنز است که قیمت عادی خودش است ولی اگر با لنز خریدید که عالی گرفتین
جناب حمزه با سلام و احترام، حرفتون صحیح نیست.
کلیه دوربینهای کارخونه های کنون و نیکون بدون توجه به اینکه اون کارخونه در کدوم کشور قرار داره و اون محصول برای کدوم کشور صادر میشه کوچکترین تفاوتی حتی به اندازه یک اپسیلون هم با هم ندارند. و الا اگه اینجوری بود آبرو و حیثیت این کارخونه ها زیر سوال می رفت.
اون جنسهای چینی هست که درجه بندی میشند و مثلا درجه 1 ها رو برای آمریکا و اروپا و درجه 3 ها رو برای ایران و کشورهای مشابه ما می فرستند و اینجا بحث ما دوربین هست و تکنولوژی منحصر به فرد اون. حتی جعبه اونها هم تفاوتی با هم نداره. کافیه چند تا ویدئوی unboxing رو در یوتوب در کشورهای مختلف ببینید.
برای دوربینهای نیکون تنها موردی که میشه فهمید اون دوربین به آمریکا صادر شده این هست که در روی جعبه و در قسمت بالای بارکد یک حرف (U) بعد از مدل دوربین می نویسند مثل U) D7000) . و اگه جعبه رو باز کنید روی تمامی متعلقات ار خود دوربین گرفته تا شارژر و سیمها، روشون یه برچسب USA هم زده اند.
پس کنون و نیکون هیچ گاه محصول بی کیفیت نه تولید کرده اند نه می کنند نه خواهند کرد که بخواهند اون رو رتبه بندی یا درجه بندی کنند و بعدش تصمیم بگیرند که برای کدوم کشورها بفرستند. کوچکترین اشتباهی از طرف هر کدوم از اونها می تونه براشون بسیار گران تمام بشه.
موفق باشید.