سلام بچه ها اینجا کسی هست که از قیمت دوربین های (canon60d-70d)در قشم خبر داشته باشه؟!اخه دارم میرم اونجا میخوام ببینم اگه ارزش داره از اونجا بگیرم!اصلا اعتباری هست که از اونجا خرید کنم یا اینکه ار تهران بگیرم بهتره؟
سلام بچه ها اینجا کسی هست که از قیمت دوربین های (canon60d-70d)در قشم خبر داشته باشه؟!اخه دارم میرم اونجا میخوام ببینم اگه ارزش داره از اونجا بگیرم!اصلا اعتباری هست که از اونجا خرید کنم یا اینکه ار تهران بگیرم بهتره؟
ممنون از دوستان یک سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم قیمتی که روی سایت های نورنگار و پیکسل هست ایا از فروشگاه های دیگه تهران گرون تره یا فرقی نداره البته باگارانتی
اخه موندم از هیمن سایتا دوربین های مورد نظرم رو سفارش بدم یا برم از تهران بگیرم به صرفه تره؟
اگه قیمت لنز Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM رو هم بگین ممنون میشم
60 دی را با 18-135 با گارانتی حدود سه میلیون (70-60 تومن بالا پایین )
70 دی را هم با 18-138 با گارانتی حدود 4 میلیون و چهارصد (70-60 تومن بالا پایین ) در نظر بگیر
بعضی مواقع نورنگار قیمت اش از خود تهران هم ارزون تره بعضی مواقع هم گرون تره باید سوال کنی
ولی پیکسل تا جایی که یادمه خدای گران فروش هاست و من هیچ موقع ندیدم قیمتش کف بازار باشه
ضمنا بعنوان کسی که از بندر و.. اینا هم خرید کرده باید بگم فقط در صورتی حاضرم از اونجا خرید کنم که قیمت اش نسبت به کف بازار حداقل 10 درصد ارزون تر باشه (برای اجناس بالای سه میلیون و...) وگرنه به اعصاب خورد کنی اش و علافی اش و پول پست و هی زنگ زدن به طرف که چی شده فرستادی و... اصلا نمیصرفه
راستی از هر جا خریدی حتما دقت کن دست دوم بهت نندازن
ویرایش توسط masoudrejae : Tuesday 5 November 2013 در ساعت 21:28
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
سلام قیمت 600D در حال حاضر چنده ؟ از کجا خرید کنم بهتره ؟ خیابان جمهوری نمایندگی داره ؟
بین مدل ساخت تایوان و ژاپن چه تفاوتی هست ؟
همراه این دوربین چه لوازمی هست ؟ ( مموری داره ؟ با چه ظرفیتی ؟ کابل و سایر موارد چطور ؟
قیمت امروز کانون 6D پاساژ حافظ : ۷ تومن و ۶۹۵۰ هر دو با گارانتی ایده آل
منبع: شخصا قیمت گرفتم
instagram: niazch
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
هر دو قیمت با گارانتی ایده آل
instagram: niazch
درود
کاهش قیمت کنون 70D هم شروع شد، 100$ برای خرید جدید:
امید وارم بزودی شاهد کاهش قیمت این بدنه به زیر 3 ملیون باشیم