سلام الان موقع مناسبی هست برای خرید d7000 قیمتا بد نیست خودتون حساب کنید
الان اگر از خارج هم بیارید حدود ۱۵۰۰ دلار میشه
1500x1200=1800 تازه اصلا پول پست هم حساب نکردم حدود ۶۰ هزار تومان پول پست تازه هیچ گارانتی هم در کار نیست حالا درست گارانتی تو ایران یه چیز در پیت هست اما باز دل آدم خوش که گارانتی داره به نظر من فعلا اونایی که قصد خرید d7000 دارن تا ۱۰ خرداد بخرن و گرنه بالا تر هم میره قیمت لنز و دوربین d7000 نور نگار فعلا خوبه ...
اما برای دوربین d5100 قیمت نزدیک ۲۰۰ هزار تومان بالاست اصلا به صرف نیست از ایران خرید کرد ...
875x1200=1050
سلام
بنده پنجشنبه D7000 رو بدنه خاليشو يك ميليون وچهارصد وبيست تو پاساژ بقل علائدين قيمت كردم
دودلم اينو بخرم يا D300s????
در صورتی که قیمت سایت نور نگار 1870 تومن با کیته. یعنی لابد 450 تومن پول لنز کیته!
تقریبا در زمینه خرید اکثرا اجلاس تو ایران اگر خودتون تو بازار بگردین میتونین با قیمت 10% کمتر از قیمت سایت ها گیرش بیارین. گاهی حتی اگر توی یک پاساژ بورس کالا هم حسابی بگردین متوجه میشین که کمترین قیمت و بیشترین قیمت 5-10% با هم فرق دارن. فکر میکنم تو قیمت دوربین هم همین طور باشه. با این حساب من نمیدونم چه ضرورتی داره از این شرکت های گرون فروش بخرید.
اینکه گفته تا 10 خرداد با همون قیمت هم بنظرم کاملا حقه تبلیغاتی است. به مرگ میگیرن تا به تب راضی بشیم.
الان کسی بخره بهتره یا یک ماهی صبر کنه؟این قیمت ها با گارانتی و بیمه استبه این صورت که Nikon D7000 +18-105VR به قیمت 1800
اون جعبه طلایی که میگن ماجراش چیه؟
یه جای کار ایراد داره آخه وقتی توی آمریکا 360 دلاره این 18-105 چطور ممکنه شرکتهای دندون-گرد ایرانی 320 هزارتومن نوشو با پکیج به مشتری بدن؟
سلام
راستش من هم این سوال رو دارم (مخصوصا قبل از عید این اختلاف قابل لمس تر بود) ولی چونکه دلیل و مدرک مستندی ندارم چیزی نگفتم
به نظر من شرکتهای وارد کننده قبلا محصولات خود را از طریقی و به روشی تهیه می کردند ( حال نمی دانم بدون گارانتی بودند یا برگشتی به کارخانه یا تعمیری...) که هزینه کمتری بر می داشت ولی اکنون چنین کاری به دلایلی که نمی دانم اماکن پذیر نیست.
و بحث دلار و سونامی فقط بهانه ایست هر چند که نمی توان تاثیر آنها را هم نادیده گرفت.
پیروز باشید
بله قیمتها با گارانتی و بیمه ی خود شرکت مذکور است
بهترین کار اینه که تا قبل از 10 خرداد بخرید ( بخاطر تخفیف نمایشگاهی نورنگار )
بعد از 10 خرداد دوباره قیمتها میره سر جای اول یعنی 1900 و بالاتر
واگر تازه بعد از چند ماه قیمتها باز هم نره بالاتر و بیاد پایین ، تازه ممکنه که نزدیک به این قیمتی که الان هست بشه ،
در واقع اگر میخواهید در وقت صرفه جویی نمایید تا قبل از 10 خرداد بگیرید
البته این تنها نظر شخصی بنده است
قیمتهای خارجی دیگه رو به صعود نیست و ایران نمیتونه خیلی مستقل از کشورهای دیگه عمل کنه ، اگه تو ایران همچنان قیمتارو ببرن بالا شرکتهای رقیب و جدید وارد عرصه میشن و بازار رو از دستشون در میارن ، کاری که الآن میتونن بکنن اینه که با تبلیغات هر چه میتونن گرونتر بفروشن و مشتری گیر بیارن .
من شهرستانم و 5100 قبل از نمایشگاه ، ضمن اون و بعد اون تغییری نکرد و در کل با گارانتی شرکت تهرانی و بیمه در کیت کامل از قیمتهای تهران ارزونتر بوده و هست در حالیکه منبع تهیه اونها دو شرکت اصلی در تهران هستن .
اینم نظر شخصی بنده .