قیمتش چند ماهی بود رو 5.7 فیکس بود جدیدا شده 4.5 و انگار تو اوروپا 300 دلار هم افت داشته که لاقل تو ایران باید بعد از مدتی 500 تومن هم افت کنه .البته من فقط بدنه رو میگم.ودرباره نشت نور .تو اوروپا تو تولیدات جدید رفع شده اما تو ایران حالا کی بارهای قبلی وارد کننده ا با اون مشکل تموم شه و دوباره بیارن و تازه اون دوباره ها از تولیدات قبلی هم نباشن خدا داند.من درباره اون مشکل نشت نور اطلاعات زیادی بدسنت نیاوردم اما انگار مشکل مهمی نیست در حدی که ادم از خریدش منصرف بشه و فقط تو محیط های تاریمک و شرایط و حتی زوایای خاص سوژه و دوربین و منبع نور بچشم میاد و اونجور که میگن کنون 5مارک 3 هم همچین مشکلی داشته و شاید شدتش کمتر از این بوده که اینحد رسانه ای شده.
فکر میکنم اون مورد مهمی واسه امتنا از خرید نمیتونه باشه و دقت به افت 300 دلاریش و اعمال اون تو ایران و بلکه اعمال هم نشه تو قیمت ها . قابل تعمل تر از اون مشکله
من خودم به فکر کوچ به فول فریم هستم و مخصولا انتخاب از کنون (بخاطر بیشتر تو بازار و دست عکاسا بودن و استفاده از لنز های کنون دوستان که اغلب کنون هستن شدیدا مشتاق کنونم اما بخاطر اینکه 6 دی نقاط فوکوس کم تر داره و یه کراس تایپه و یا 5دی مارک3 یکم قدیمیه واسه نوشو خریدن و هم شدیدا انتظار میره با اون سنسور قوی که هنوز هم منبا برای مقایسه هاست بتونه با مارک4 بهتر هم شده باشه چون 750 جدید تره و از مارک3 درحالت کلی بهتره مثلا بخاطر دینامیک رنج خیلی خوبش و... نظرم رو نیکون دی 750 هست و اگه مشکل مالیم حل بشه حتما 750 میخرم بدون دقت به این که اون نشت نور رفع شده یا نه/مگر اینکه تا موقع اماده شدنم مارک4 با سنسور با دینامیک رنج بهتر بیاد و قیمتشم معقول شده باشه
Nikon D5300 Lens Kit 18-140 امروز خریدم 2.579.000 تومان . با گارانتی ایده آل + بیمه
درود،
دوست عزیز بنده از قیمتها خبری ندارم ولی گول فروشنده ها رو نخورید. تمامی محصولات نیکون چه دوربین باشه چه لنز و یا هر تجهیزات دیگه فرقی نمی کنه ساخت ژاپن باشه یا تایلند یا چین. کنترل کیفی که توی ژاپن بر روی محصولات اعمال میشه همون کنترل کیفی بدون هیچ کم و کاستی در کارخونه های چین و تایلند هم اعمال میشه. متاسفانه فروشنده ها و دلالان نه چندان محترم از این موضوع قصد سوء استفاده دارند.
آقا قربونت بلنی خیر بشو اسم این فروشگاهی رو که با این قیمت میده رو به بچه ها معرفی کن الان کسی خبر نداره قیمت دوربین d750 الان کفش چنده؟