درود
این طرز پاسخ گویی به فرد مورد بحث ، دور از شان شما بود . البته شکل پاسخ گویی شما در مراودات تان در محیط hotmail به خود شما مربوطه ، اما تکرار این ادبیات در فروم به هیچ وجه جایز نیست . چرا وقتی این امکان وجود داره که به صورت منطقی و با مدرک و محاسبه و دلیل پاسخ افراد رو بدیم ، بیایم و از این واژگان ناپسند استفاده کنیم ؟ یک "هنرمند" هرگز نباید به خودش اجازه بده که حتی در صورت شنیدن توهین و بی احترامی ، این گونه پاسخ بده .به نقل از mdei
من نه دوست شما هستم (درطول زندگی بیاد ندارم با هیچ دزدی رابطه دوستی برقرار کرده باشم) و نه عزیز شما (چون امثال شما امثال ما را تنها به چشم یک کیف پول نگاه میکنند). پاسخ اینگونه اراجیف حضرتعالی به کراّت در فروم و ... داده شده. بهتره بهانه های تازه تری بیابید و هزینه زندگی پر طمعتان را جور دیگری فراهم کنید
جالب است که تا وقتی کار به شکایت و فراخوان عمومی نکشیده بود، خود را برای پاسخ به زحمت نمی انداختید! ولی الان یاد خدا و پیغمبر افتاده اید
به هر حال ما منتظر بثمر رسیدن و حل این مشکل خواهیم ماند تا برای یکبار هم که شده شاهد پیروزی "هنرمند" بر "ثروتمند" باشیم
بنده با گرانی های اخیر مخالفم و به صورت علمی ، در جاهای مختلف فروم این مطلب رو اعلام کردم ... وکیل و مدافع هیچ شرکت و شخصی هم نیست . ولیکن به عنوان یک عضو از یک مجموعه ی هنری ، انتظار دقت بیشتری در واژه گزینی و بیان عقاید از سوی کاربران محترم رو دارم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی