Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
فرمایش دوستان صحیح ولی مسئله قیمت تمام شده برای یوزر هست یعنی یه فردی مثلا در آمریکا داره با قیمت بیشتری (قیمت رسمی نه آفر) از فرد ایرانی میخره.
تنها دلیلی که من فکر میکنم باشه سیاستهای مالیاتی و گمرکی یه کشور هست که به دلیل تعرفه ها موجود قیمتش فرق میکنه
در ترکیه لوازم الکترونیک بسیار بسیار گرونتر از ایران و قیمت جهانی داره عرضه میشه
اپل ۶ در ترکیه نزدیک به ۱ میلیون گرونتر از ایران به فروش میره یعنی نزدیک به ۳۰٪
دليلش اينه که برادران قاچاقچی به راحتی هر چيزی رو که بخوان ميتونند وارد کنند
چند سری ما تصميم به وارد کردن لپ تاپ گرفتيم و قيمتی که روی تعداد 200 تا برای ما در مياومد رو ميتونستيم تهران روی تعداد 5 تا از عمده فروش بخريم
يعنی بعد از اين همه دردسر هيچ سودی برامون نداشت و فقط سرمايمون خوابيده بود ، برای افراد عادی تست های استاندارد که هزينه زيادی داره اجباريه ، تعرفه گمرک, انبار داری ، حق الزحمه ترخيص کار .....
اما واسه کسی که تو اسکله خودش جنس رو خالی ميکنه هيچ مشکلی نيست و براحتی جنس رو وارد بازار ميکنه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
یعنی تاجر یا قاچاقچی یا هرچی جنس رو از نیکون ارزونتر می خره؟ یا اگه از جای دیگه می خره چرا ارزونتر می خره؟
غیر از افر
تازه با حساب کتاب من هیچ هزینه گمرکی اضافه نشد اما نمیدونم چرا کمتر از سایت خود نیکون در اومد ، کارخونه که نمیاد همون جنس رو ارزونتر از اونی که تو کشورش هست بفروشه !!! می فروشه؟
دوربین D7200 کیت 140-18
از بندر عباس ۳۶۰۰ خریداری شد.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
یعنی تاجر یا قاچاقچی یا هرچی جنس رو از نیکون ارزونتر می خره؟ اگه هم از جای دیگه می خره چرا ارزونتر؟
غیر از افر
نه دوست عزیز به قیمت ارزون نمیخره به قیمت عمده میخره ولی نه مالیات میده نه تعرفه میده نه چیزی پس مسلما کمتر از اونی میشه که یه فرد دیگری تو کشور دیگه با مالیات و تعرفه زیادتر، پرداخت میکنه
نیکون دوربین رو به قیمت x پخش میکنه
قیمت عمده همه جا x هست ولی تو کشوری مثل ترکیه میشه x+20+30 ولی تو ایران بدلیل حالا قاچاق یا تعرفه کم یا ارز دولتی این میشه x+10+15
اون قیمتی هم که شما تو سایت نیکون یا ادوراما یا امازون میبینید x نیست همون x+..... هست.