درود
گارانتی ایده آل+NIKON D7100+18-105در اصفهان با بهای 3.300.000تومان دیده شد.
پیروز باشید
درود
گارانتی ایده آل+NIKON D7100+18-105در اصفهان با بهای 3.300.000تومان دیده شد.
پیروز باشید
آینده مثل لامپ زنون روشنه!
سلام دوستان
کسی قیمت جدید D750 با گارانتی رو داره؟ منظورم از جدید بعد از تغییر و تحول نرخ ارز بود
نیاز به تهیه بدنه دارم اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
ممنون
سلام دوستان
قصد خرید نیکون D7100 رو دارم، به خاطر این که تهران نیستم تصمیم گرفتم اینترنتی بخرم. سایتی که مد نظرم بود با هزینه ارسال حدود 60-70 تومان از بازار تهران و 40-50 تومان از دیگر فروشگاهه های اینترنتی گرونتر میده ولی هم به همراه گارانتی بیمه میده و هم 7 روز هم مهلت تعویض میده! با این حال چند جا مطالبی در مورد برخورد بدشون هنگام بروز مشکل و عدم پاسخگویی شون شنیدم، دو دل شدم ازشون خرید کنم یا نه! از سایتهای دیگه میتونم ارزونتر بخرم بخاطر این که خیالم راحت باشه بابت اصل بودن اجناس و نبودن مشکل می خواسم از این سایت بخرم که...
به هر حال جایی تو فروم نتونستم نظر دوستان رو در مورد فروشگاه های مختلف و اینکه چقدر مطمئن هستن پیدا کنم (احتمالاً ممنون هم هست). دوستان لطف می کنن راهنمایی کنن!؟
چند فروشگاه با قیمت مناسب مد نظرم هست ولی نمیدونم چقدر مطمئن هستند. از کجا می تونم اطلاعات بگیرم در موردشون؟
ممنون دوست عزیز لطف کردید
2-3 روز بود قیمتهای سایت ذکر شده رو چک نکرده بودم ، با توجه به افزایش قیمت دلار و افزایش قیمت این دوربین در شهرهای جنوب کشور به نظرتون ممکنه این قضیه انعکاس در کاهش قیمت تاثیر داشته باشه یا طبیعی هست؟ این سایت که فرمودین جهت خرید مطمن هست؟
ممنون
لطف میکنید قیمت D5100 رو بدین!
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/