اقا مبارك باشه انشا الله عكساي خوبي باهاش بگيري
كيت دي 90 با 18-105 قيمت چند بود ؟؟
اقا مبارك باشه انشا الله عكساي خوبي باهاش بگيري
كيت دي 90 با 18-105 قيمت چند بود ؟؟
عباس امراللهي
OLYMPUS E-510 + 14-42/ 40-150/ 70-300
NIKON D7000 + 18-105vr /50 f1.8 G / 85 f1.8 D/70-300vr
امروز 21 دی 87 با نیکونگرش تماس گرفتم ( واحد فروش ) :
D90 + ( 18-105 )
1,360,000 تومن !
گفتن با گارانتی و بیمه ی بدنه
درضمن گفتن چیزی به اسم بیمه ی سرقت در ایران معنی نداره و هرکی بگه کلاهبرداریه !
البته خوب فروشنده هم حقوق و شرایطی داره که محترم باید شمرده بشن و البته خریدار هم مختاره از هر جا خواست بخره
خب من من تصمیمم رو گرفتم و یه D90 با لنز کیت می خوام بگیرم منتها این روزا خیلی سرم شلوغه
توی تهران اگه قیمت مناسب تر کسی سراغ داره لطفا بگه
و اینکه اساسا گارانتی بودن یا نبودن و یا اینکه گارانتی باشه اما معتبر باشه یا نباشه چقدر می تونه اهمیت داشته باشه به نظر شما
همینطور راجع به بیمه ی بدنه ؟
ممنون می شم نظرتون رو بگین
وب نبشته های گاه و بیگاه میثم فهیمی
Nikon D90 + Nikkor 18-105 VR + National Geographic 2475 + 2 * Lexar SDHC 4 GBSony Cyber-shot P72
یک نکته ای رو برای برای آخر عرض کنم و دیگر دوستان هم توجه کنند که برایشان سوال پیش نیاید و دوباره مورد پرسش قرار نگیرد.
اصولا بیمه سرقت که این روز ها مد روز است دارای شرایط خاصی است! ( شاید نزدیک به محال )
اول اینکه شما در زمان خرید یک آدرس را ابراز می کنید.
بیمه در صورتی مبلغ دوربین را ( البته منهای 20% فرانشیز ) به شما پرداخت خواهد کرد که:
اول اینکه سرقت در محلی که آدرس را پیش تر نوشته اید رخ دهد ( یعنی سرقت منزل و یا محل کارتان که به عنوان آدرس عنوان شده است و سرقت از ماشین و یا دزده شدن توسط موتورسوار و جاگذاشتن توی مترو و تاکسی و .... شامل نمی شود )
دوم اینکه با گواهی مقام قضایی باشد( یعنی اینکه بعد از سرقت منزل شما باید یک شکایت تنظیم و به کلانتری محل برده بعد به شورای حل اختلاف محل و بعد از آن هم به دادسرای و آگاهی و بعد گواهی سرقت را از آگاهی دریافت به همراه تایید دادسرا به بیمه بدهید و بعد از 2 ماه کارشناسی شاید مبلغ پرداخت شود )
سوم اینکه جعبه دوربین و لوازم جانبی را باید به بیمه تحویل دهید
اصولا زیاد گول این بیمه سرقت را نخوردید ( در مورد آتش سوزی هم دقیقا همین مورد است با این اختلاف که گواهی ها توسط آتش نشانی صادر می شوند و شورای حل اختلاف و باید لاشه و جنازه دوربین را هم تحویل دهید )
در مورد ضربه قدری داستان بهتر است.
این بیمه بیشتر برای زمانی کاربرد دارد که دوربین غیرقابل تعمیر شناسایی شود و تعمیرگاه طرف قرارداد به بیمه عنوان کند که دوربین غیر قابل تعمیر است و آنها 80% مبلغ را به شما پرداخت می کنند.
پس زیاد به سرقت و آتش سوزی و ... توجه نکنید.
در مورد گارانتی نورنگار...
این گارانتی تعمیرات اش در تعمیر گاه مرکزی انجام می شود.
تعمیرگاه مرکزی هم خودش یک بیمه نامه و گارانتی دارد به نام ایده آل که قیمت هایش از نورنگار کمتر است.
پس در نتیجه خرید از آن که قمیت هایش کمتر است بهتر است.
یک مورد دیگر اینکه شما می توانید دوربین بدون گارانتی تهیه کنید و شر این همه دردسر را از سرتان کم کنید و درصد بیشتری را ذخیره کنید برای خرید های دیگر...
و یا بدون گارانتی بخرید و به نمایندگی های ایده آل مراجعه کنید تا آنها بعد از بررسی با دریافت مبلغی دوربین را گارانتی و بیمه کنند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه جان این مورد اخری که فرمودید چیز خیلی جالبی است ولی یک سوال! اختلاف قیمت این کاری که گفته اید با خرید دوربین از فروشنده با گارانتی ایده آل زیاد است ؟ (چون من هم تا 20 روز دیگه به ایران می آیم می خواهم دی90 بخرم . دیگه این که فکر نکنم کسی از پرداخت پول اضافه خوشش بیادوقتی می شود همان دوربین رو با 1200-1150
خرید.
این قیمتی که May3am خان از نیکونگرش گرفته بود با قیمتی که دیگر دوستان از این دوربین در پست های قبل گفته بودند خیلی زیاده.به نظر من هم بهتره یا بی گارانتی بخرید و یا با گارانتی ایده ال.
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700
نیکون که حد اکثر 800 هزار تومان تمام بشه با لنزش ( یه لنز تو مایه های نرمال یا 18-55 چیزی) و یک سال گارانتی معتبر چی سراغ دارید؟
یکی از دوستا از من پرسیده منم قیمتای نیکون رو نمیدونم هر کاریم می کنم نمیوتونم مخش رو بزنم بیاد پنتاکس بگیره!!! دیگه تسلیم شدم!
بیشتر می خواد باهاش منظره و طبیعت و کوه و جنگل بگیره. مبتدی هم هستش
از دوستان كسي اطلاعي از آخرين قيمت D90 + كيت 105-18 رو داره؟ ( با گارانتي و يا بدون گارانتي)
آخرين قيمتي كه تو سايتهاي فروش آنلاين ديدم 1225 و 1230 با ارسال رايگان و سه پايه و كارت ريدر اشانتيون هست.
تو تبريز هم از چندجا پرسيدم موجود نداشتن گفتن تا اواسط هفته آينده با گارانتي ايده آل به قيمت 1180 موجود خواهد بود.
اگه از فروشندگان ناصرخسرو و جمهوري و ... شمار تماسي داشته باشين لطف كنين برام PM كنين
سلام
قيمت كيت D80 (با لنز 135-18) در مشهد 920 تومان است. البته بسته بندي آن نيز با گذشته تفاوت پيدا كرده، چنين چيزي:
[IMG]http://www.*******.info/files/1lc5kpx98ssvvobq5mmg.jpg[/IMG]
این جور که فرمودن انگار کیت D80 از 800 میزنه بالاتر . حالا من امشب بهش می گم که فردا بره قیمت بادی و لنز 18-55 رو بپرسه اگه خبردار شدم می گم بهتون. ممنون از راهنماییتوناگر منظورتان دوربین اس ال ار است میتوانید کیت دی80 را در همین حدود یا شاید 30-40 هزار تومان بیشتر بگیرید. لنز کیت هم 135-18 است.
اگر کمی گران است میتوانید بدنه دی80 به اضافه 55-18 را بگیرید.