نوشته اصلی توسط
May3am
درود به همه ی دوستان تالار
دیروز شنبه طی یک ماموریت تحقیق و تفحّص کلیه ی فروشگاه های عکاسی تهران رو درنوردیدم !
از پاساژ حافظ در جمهوری تا مجتمع پایتخت و البته برادر نیکو نگرش !
رنج قیمت ها و اظهار نظر اساتید ! کاملا متناقض و متفاوت
اما اونچه که مشخصه اینه که این روزا واردات و عرضه ی برخی دوربین ها و لنز ها بسیار محدود ویا با تاخیر انجام می شه نمونش شرکت نیکو نگرش که قبلا اعلام کرده بود ، کمبود برخی مدل های نیکون از جمله دی 90 رو با توزیع محصولات نیکون از 5 اسفند بین نمایندگی ها و فروشگاه ها جبران می کنه اما دیروز که 10 اسفند بود هنوز خبری از تحقق وعده ی این شرکت نبود و همچنان عرضه ی دوربین ها و لنز ها به صورت محدود و بازار دچار رکود عرضه و تا حدی افزایش قیمت ها ست .
به هرصورت قیمت نیکون D90 به مراه لنز کیت 105-18 وی آر از یک فروشگاه در پاساژ حافظ با قیمت 1180 تا برادر نیکو نگرش که می گه 1300 متغیره ولی مهمولا 1250 دارن می گن .
همچنین نیکون D300 هم از 1400 تا 1480 متغیره ولی معمولا 1450 می گن .
لنز 200-18 نیکون وی آر هم از 680 تا 800 ( نیکو نگرش !!! ) متغیره .
همینطور 85-16 از 610 تا 680 .
و 105-18 هم از 250 تا 300
ظاهرا گارانتی اگه باشه چه نیکونگرش چه ایدهآل و یا ... همشون رو تعمیرگاه مرکزی تعمیر می کنه ، یکی از فروشنده ها می گفت تنها عامل مجاز تعمیر در ایران تعمیرگاه مرکزیه .
بنابراین یکی محبت کنه بگه برادر نیکو نگرش چه امتیاز یا حمایت ویژه های برای مشتری داره که دی 300 رو با 200-18 داره حدود 200 هزار تومن ناقابل گرون تر می فروشه ! به این میگن کیمیا .
.
خلاصه اینکه من نتونستم دیروز خرید کنم چون بین انتخاب لنز 85-16 یا 200-18 برای بدنه ی دی 300 نتونستم به نتیجه برسم با توجه به اینکه علاقه ی من عکسبرداری از مناظر طبیعی ، کوچه باغ ها و محله ها و بناهای قدیمیه .