دوست عزیز انوش جان:
منظورتون و یا درست تر حرف آخرتونو متوجه نشدم:confused:
منتظر D7000 بمونیم یا انتخاب دیگری کنیم؟! (می خوام نظرتون رو بدونم)
دوست عزیز انوش جان:
منظورتون و یا درست تر حرف آخرتونو متوجه نشدم:confused:
منتظر D7000 بمونیم یا انتخاب دیگری کنیم؟! (می خوام نظرتون رو بدونم)
کلمات رو از جمله من من حذف کردید یه جمله جدید با برداشت غلط ساختی نقل قول کامل رو بنوسید (دوستانیکه تجهیزات نیکون ندارند و عجله دارند) نیکونی یا کنونی به کسی گفته میشه که تجهیزات یکی از این ۲ برند رو دارند گفتم کسیکه قصد خرید دوربین تو این رنج رو داره و عجله 7d یا 60d افت قیمت کردن و به صرفه تر هست
در ضمن حرف غیر درستی نزدم شما اگه به سره برندیکه دارین قسم میخورد یا حساس من با توجه به نیازها امکانات و قیمت معقول خرید میکنم حالا اگه مثل من روزی ۱۰ بار دوستانیکه میخوان ی دوربین متوسط خوب بخرن و عجله ازتون بپرسن چی بخرم کدوم بهتره من چون نیکون دارم پیشنهاد d7000 نمیدم میگم 60d اگه بوجه باشه 7d بسیار معقول تر تا این قیمت d7000 تو ایران
ویرایش توسط aliii : Thursday 9 December 2010 در ساعت 19:04
تا انوش خان بیاد من یه چیزی بگم
خرید d7000 الان منطقی نیست . جون فعلا قیمتش نوبره ،مگه اینکه کسی واقعا کشته مرده اوون باشه یا دلیل خاصی برای خرید داشته باشه .اگه تصمیم بر خرید d7000 است و لاغیر باید چند ماه صبر کنید (حداقل تا اردیبهشت 90)واگر مثل من تحمل بی dlsr ای رو ندارید . سراغ گزینه های دیگر برید .
فکر میکنم بد نباشه مدیران یک خانه تکانی اساسی در این تاپیک انجام دهند.
ظاهرا قسمت اعظم از بیش از 700 پست این تاپیک آف تاپیک و یا بحث بر سر اتفاقات بازار باشد که قطعا برای کسانی هم که در آینده برای گرفتن اطالاعت مورد نیاز خود به این تاپیک مراجعه می کنند نیز مفید نخواهد بود. و چون خواندن تمام این تاپیک خارج از حوصله است منجر به پرسیدن و مطرح کردن موارد تکرای در تاپیک خواهد شد.
تعداد پست این تاپیک با توجه به اینکه هنوز کسی از آن استفاده هم نکرده است جالب است.
با سلام
حکم عقل در صبر کردنه.
اما من یک چیزی به ذهنم رسید (حالا که فصل آف تاپیکه)ممکنه وارد کنندهها و توزیع کنندهها که فکر نکنم تعدادشان خیلی زیاد با شد(اصل کاری ها) دست به یکی کردند و دارند از این آب گلالود برای خود ماهی می گیرند(من همیشه نیمه خالی را می بینم البته اگر لیوانی باشد).
خوب وقتی که مدام به نمایندگی ها و فروشگاه ها سر می زنیم و سوال می کنیم و تو سایت آرزوی داشتنD7000 می کنیم خوب کسبه محترم کارش را بلدست!!!
در جواب هم باید خریداران دست به یکی کنند ونخرند.
سلامت باشید
جالبه پست من پاک میشه ولی جوابش میمونه مگه حرف بدی زده بودم (::::نوشته اصلی توسط aliii
نیکون چه گناهی کرده اینجا ایرانه همه چیز غیر اصولی هست قیمت داده ۱۲۰۰۰ اینجا میدن ۱۶۰۰سلام
Amir Tavakoli
آخه مسئله اینه که الان آمازون رو چک کردم و دیدم که قیمت بدنه تنها رو زده 1500 دلار!!!! در حالیکه 60D رو زده 1000 دلار!!!!
500 دلار اضافه برای D7000 یکمی غیرمنطقیه!!!!