ظاهرا" این یک جور پدرسوخته بازی جدید است که بعضی از کسبه محترم ابداع کردند.
در همان مجله عکس، عکسباران بالای قیمت ذکر شده نوشته "قیمت خرید ...تومان" و اینطور که شنیدم تازگی بعضی از شرکتها و کسبه برای جلب مشتری چنین قیمتهایی را میدهند و موقع فاکتور دادن که میشود (بعد از باز کردن بسته بندی و تست دوربین و ..) ، مثلا" 20% به مبلغ قبلی اضافه میکنند؛ تحت عنوان "سود شرکت" ! که در نهایت قیمت تمام شده از قیمت سایر فروشگاهها بالاتر میرود.
البته اینها چیزهایی بود که شنیده ام.
درست شنیدی وحید جان من چند روز پیش خدمت حضرات رسیدم. البته شخصا مخالفتی با این شیوه ندارم. حداقل راه چونه بازتر است.در همان مجله عکس، عکسباران بالای قیمت ذکر شده نوشته "قیمت خرید ...تومان" و اینطور که شنیدم تازگی بعضی از شرکتها و کسبه برای جلب مشتری چنین قیمتهایی را میدهند و موقع فاکتور دادن که میشود (بعد از باز کردن بسته بندی و تست دوربین و ..) ، مثلا" 20% به مبلغ قبلی اضافه میکنند؛ تحت عنوان "سود شرکت" ! که در نهایت قیمت تمام شده از قیمت سایر فروشگاهها بالاتر میرود.
البته اینها چیزهایی بود که شنیده ام.
دوستان نظرتون چیه؟از بازار بگیرم یا اینکه این شرکت؟
البته فردا صبح باهاشون تماس میگیرم...
دوست عزيز .من هم قصد خريد همين دوربين رو دارم منتها در يك ماه اينده اگه اشكال نداره وقتي تصميم به رفتن گرفتي به من پيام بده تا با هم بريم .ضمنا من چونه هم خوب ميزنم. جدا از اين ميخوام تست دوربين و لوازم جانبيشو ببينم ...ممنون... من هر روز 4-3 بار به سايت سر ميزنم.اگه پيام بزاري باهات هماهنگ ميشم.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
سلام
يكي از دوستان عازم دوبي هستند و مي خواد بدونه D700 رو اونجا چند ميشه خريد؟ اصلا مي ارزه آدم ازونجا بگيره يا نه؟
سلام یکی از مغازه داران بندر عباس از دبی جنس میاره ولی من هنوز یک تکه جنس از ایشان نخریدم و تشریف می ارم تهران خودمون خرید می کنم علت اینه که قیمتهایی که ایشان می ده اصلا بدرد نمی خوره از تهران خودمون خیلی گرونتره .تنها یک بار لنز 150-500 را قیمت داد950 تومن .مثلا لنز 300 اف 2/8 کانن رو قیمت داد 60000000تومن
البته جلو روی خودت هم زنگ می زنه دبی و سریع قیمت فضایی رو میده .خوب بازم اگر سود خودش رو کم کنیم باز هم دبی گرون در میاد.
پایدار باشید
یاحق
اسدالله مداح
بنده هم با خرید دی 90 به قیمت 1240 تومان به دارندگان دی 90 پیوستم :دی
با گارانتی نیکونگرش و بیمه نامه سامان
سلام یکی از مغازه داران بندر عباس از دبی جنس میاره ولی ....
ممنون . منم بهش میگم احتمالا فرق چندانی نداره و با گارانتی و ... که اینجا در دسرسه بهتره تو همین تهران بخره حالا اینم بهش میگم.
بازم اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم بگه.
D9000 هم به قیمت 950 هزار تومان موجود بود
با لنز 55-18