دیروز d90+18-105 تو جمهوری(پاساژ روبرو علاالدین) قیمتش 1110000.
D5000 رو هم 700000 میدادن(با لنز کیت 55-18).هر دو با گارانتی ایده آل .بیمه هم 2.5% جدا میگرفتن.بعضی ها هم 3%.
با سلام خدمت همه.
اگه كسي قيمت نيكون d3oos و لنز زوم 24-85 نيكون ولنز 105 ماكروي نيكون رو بهم بگه ممنون ميشم
سلام
دوستانی که اطلاعات کافی وتجربه دارن لطفا کمک کنن:
زمان خرید دوربین(ترجیحا اس ال آر) چه مواردی حتما بایستی چک کرد و مراقب چه چیزهایی باشیم؟
(خودم یه مقداری اطلاعات دارم اما مطمئنا دوستان خیلی بیشتر در این مورد آگاهی دارن)
متاسفانه پاسخی به این کامنت داده نشد.دوباره ارسال کردم:
سلام
دوستانی که اطلاعات کافی وتجربه دارن لطفا کمک کنن:
زمان خرید دوربین(ترجیحا اس ال آر) چه مواردی حتما بایستی چک کرد و مراقب چه چیزهایی باشیم؟
(خودم یه مقداری اطلاعات دارم اما مطمئنا دوستان خیلی بیشتر در این مورد آگاهی دارن)
قيمت دي 3000 الان چنده؟
به نظر شما با اين اوصاف دي 3000 من اين دوربينو بخرم!؟
تو اين رنج قيمت و امكانات توصيه شما چيه؟ برند نيكون ترجيحاً!
درود
قیمت این دوربین با لنز کیتش با گارانتی نور نگار 590 هزار تومان است. ممکنه با گارانتی ایده ال شاید اندکی ارزانتر هم پیدا کنید ، اما خرید کردن از یک جای معتبر و فروشگاه مرکزی خیلی مطمئن تر است از ، خرید از پاساژ حافظ روبروی پاساژ علا الدین ! ( که اغلب با گارانتی ایده ال و ارزان و احیانا چیز هایی را از جعبه آن کش رفته اند من این تجربه رو داشته ام)
شما میتونید D3000 رو با لنز کیتش
یا اگر کمی بیشتر خواستید هزینه کنید اما نمیخواهید بعدا هزینه ای دیگری بکنید ، D3000 رو با لنز 18-105 بگیرید. یعنی فروشنده لنز همراه D3000 رو برداره و مبلغ تفاوت بین این لنز رو بیگره که فکر کنم 250 تفاوت باشه و لنز 18-105 که لنز کیت D90 هست رو به شما بده که لنزی بسیار خوب است خصوصا نسبت به قیمتش.
یا اینکه با این بودجه D5000 بردارید با لنز کیتش ( که همان لنز کیت مشابه d3000 است ) و بعدا که پول دستتان آمد یک 18-105 برایش بخرید.
موفق باشید
انوش