حالا خیر سرمون خاستیم وارد DSLR داران بشیم.نیکون دی3100 رو حدود 1-2 ماهه پیش دیچی کالا(با اون همه گرون فروشیش)میداد 750.حالا دیگه ببینید که چی شده تو بازار شده 850!مملکته داریم؟؟؟
حالا خیر سرمون خاستیم وارد DSLR داران بشیم.نیکون دی3100 رو حدود 1-2 ماهه پیش دیچی کالا(با اون همه گرون فروشیش)میداد 750.حالا دیگه ببینید که چی شده تو بازار شده 850!مملکته داریم؟؟؟
Samsung Nx2000
D3x تا مرز 10 ميليون تومان هم ميرود
اي كاش ميخريدم
Nikon
وحید شاهوند
درود
دوستان مگر تحریم نکرده ایم خرید را پس دیگر چه کار داریم که شرکت X قیمت یک جنس را چقدر بیشتر از قیمت اصلی میفروشد ؟!
ضمنا اون قیمت ها همش دکور هستند اینها رو برای اماده کردن ذهن مصرف کننده میزنه ترفند های تجاریست
هیچ کدام را موجود ندارد ، برای امتحان میتوانید تماس بگیرید تا متوجه شوید
دوستان خواهشا اینقدر این قیمتهای کاذب را تکرار نکنید اینقدر هم اسم این فرصت طلب ها نبرید.
ما که میدانیم چه خبر هست و دارند چه میکنند حالا هر روز که نباید هی اعلام شود
این جنجال ها و هیاهو ها دقیقا تامین کردن خواسته آنهاست آب به اسیاب آنها ریختن است
بگذارید اینقدر از این قیمت بزنند تا....
بگذاریم مدتی این تاپیک آرام باشد و کاری نداشته باشیم چکار دارند میکنند.
موفق باشید
انوش
d3100 810
مشهد
هفتۀ قبل چهارشنبه (14 اردیبهشت) دلم رو به دریا زدم و رفتم تهران، پاساژ حافظ D5000 رو خریدم به قیمت 820000 تومن...البته قصدم خرید D3100 بود که بدنۀ قویتر D5000 و سرعت نسبتاً بالاتر در عکاسی پیاپی باعث شد اینو بخرم...هر چند خیلی زور داره که این قیمت رو با قیمتهای ماه های قبلی مقایسه کنم و میدونستم که چقدر دارم پول الکی میدم! ولی در هر حال خریدم رو کردم چون دیگه طاقت نداشتم و البته از این هم ترس داشتم که قیمتها بالاتر از این هم بره
خیلی خوبه که خریداران بتوانند با هماهنگی همدیگه در بازار تاثیر داشته باشند، اما با توجه به جمیع احوالات کشور، گرانی های بیشتری برای همه اقلام در راه هست و متاسفانه فکر نمی کنم این یک افزایش قیمت موقت و زود گذر باشد
تو این مدت هر وقت به هر دلیلی میرم جمهوری و قیمت ها رو میبینم،
یاد یک جمله تاریخی از یکی از دوستان می افتم که میگفت:
زلزله تو ژاپن اومده خاکش ریخته رو سر ما ایرانی ها
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
[QUOTE=Walkman;211744]با سلام
...در ضمن میتونم بپرسم وزارت اطلاعات نقشش در اینجا چیه؟؟ چون هرچی که فکر میکنم به هیچ چیزی نمیتونم ربطش بدم...
سلام
اداره اطلاعات در همه زمینه هایی که امکان فساد تقلب و سودجویی هم وجود داشته باشه مورد رو پیگیری می کنه
از موجي كه راه افتاده خيلي خوشحالم
با توجه به پست جناب RIMA من هم بزودي ( يعني يكشنبه) همين كار را خواهم كرد.
اميد كه همين موج تبديل به سونامي بشه و زير و روشون كنه تا معني سونامي را بهتر بفهمند
ويرايش 1:
يادم رفت بگم كه من هم از همين شركت ذكر شده در پستهاي قبلي شروع ميكنم.
ساوالان