1- کسانی که نیاز فوری ندارند باید صبور باشند تا این موج گرونی طی بشه و بعد با خیال راحت برن خرید (از جمله خود من)
2- نمیشه مبلغ خاصی رو برای این اختلاف بیان کرد دوست عزیز ولی معمولا چند درصدی پایین هست
3- گفتن زمان دقیق ممکن نیست، ولی با توجه به شرایط احتمالا تا تابستون وضع به این شکله، احتمالا اواسط خرداد بازار بهتر بشه، اونچه مسلمه کار چند روز نیست
4- بله برای خرید مناسب نیست
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
قیمت های امروز دوبی با درهم ۳۰۴ تومان
d7000 18-105 1980t
d90 18-105 +55-200 1450t
d90 18-105 1270t
d3100 18-55 730t
canon 600d 18-55 1100t
canon 1000d 18-55 680t
قیمتهای امروز چهارشنبه 31 فروردین ناصر خسرو (تلفنی)
بدنه D90 قیمت 900 تومان
بدنه D7000 قیمت 1450 تومان
بدنه D300s قیمت 1700 تومان
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
دوستان D5000 کسی قیمت داره؟؟؟ با گارانتی - بی گارانتی و لنز کیت؟؟
قیمت امروز Nikon D3100 از نمایندگی نور نگار .................. 800 تومان
فروشنده میگفت لیست قیمت همین امروز دوباره به دستمون رسیده
ولی هنوز قیمتها کاذب و خیلی بیشتر از قیمت واقعی آن هست
لطفا فعلا خرید نکنید تا قیتها رو بیارن پایین
موفق باشید
درود
یکی نیست بپرسد از کجا آنوقت این لیست کذایی بدستشان رسیده؟!!!
اجناس مورد نظر مشخص هست که چند خریداری کرده اند و غالبا بیشتر از یکماه طول میکشد تا به دستشان برسد ( در مورد سفارش من که 3 ماه طول کشیده بود ! ) پس جنسی که الان برای فروش دارند قبلا با قیمتی مشخص خریده اند برای اینکه چند بفروشند از کسی هم دستور نمی گیرند ، حال اینکه از کجا میخرند و چند میخرند جای خود !
اما یکجوری عنوان میکنند لیست جدید هم اکنون بدستمان رسیده که انگار از جایی لحظه به لحظه دستور میگیرند یا از بالا خبر داده اند ، قیمت اینگونه شده و نباید در آن تردید داشت
در واقع با این ترفندها میخواهند قیمت های کاذب خود را به خریدار تحمیل کنند.
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Thursday 21 April 2011 در ساعت 23:37
به گفته بعضی فروشندگان به علت تعطیلی خط تولید Nikon و Canon در ژاپن و زلزله و سونامی و انفجار راکتور هسته ای و تشعشعات رادیو اکتیو و کمبود واردات دوربین
افزایش قیمت دوربینها طبیعی است ! (حال درست یا غلط من نمی دانم)
ولی مورد اصلی همدستی فروشندگان اصلی به جهت انبار کردن و فروش با قیمت دل خواه علت اصلی این افزایش می باشد تا به این صورت مقدار سود این کالا را در اینده کوتاه بیشتر کنند .
دوربینهای که تعدادشان در بازار کم است در اولویت قرار دارد .
به نوعی سیاست فروشندگان اصلی (عمده فروش می باشد)
در مورد اعلام قیمت هم ملاک قیمت دلار است با کاهش قیمت دلار فروشندگان کالاها را خریداری کرده و با افزایش قیمت دلار کالا را به بازار عرضه می کنند .
و با شنیدن اینکه دلار افزایش خواهد کرد کالاها را به انبار انتقال داده و به دنبال قیمت روز صبر می کنند .
و شهرستانها نیز به دنبال ان در قیمتها تغییر انجام می دهند .
حال امروز قیمت D3100 در تبریز 770 می باشد با گارانتی ایدال
دوربین های نیکون تایلند تولید میشن (به جز رده های های-اند)
پس زلزله ژاپن بهانه ای بیشتر نیست.
قضیه زمان خرید رو هم که جناب انوش فرمودند.
هنوز کلی خرید قدیم اینها توی انبار و گمرک و... موجوده!
Nikon D90
AF NIKKOR 50mm f/1.8D
AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED