درود
فرمایش شما در مورد اختلاف قیمت اینجا با اروپا درسته ، اما محصولات وارد شده در ایران که از اروپا خریداری نمیشود ، از ارزان ترین جای ممکنه خریداری میگردند آنهم نه به قیمت هایی که من و شما میتونیم خرید کنیم
این را هم به داستان اضافه کنید که خدماتWaranty کمپانی اصلی که خودش نزدیک به 200 دلار روی قیمت اصلی محصول محاسبه شده را از آن کسر میکنند ( چون در ایران قابل ارائه دادن نیست ) و بازرگان ایرانی بسیار ارزان تر از آن قیمتی که فکر آنرا بکنید خرید میکند . خود همین اختلاف میدانید چه سود هنگفتی سرازیر جیب مبارک این آقایان می کند؟!
اخیرا هم که دیده شده اجناس مشابه جنس اصلی هستند یا بدلی هستند و در کشور دوست و برادر چین ساخته شده و بنابه سفارش بازرگان ایرانی با هر لیبلی که بخواهد تولید میشوند ( اینرو شخصا در مورد یک دستگاه ضبط صوت سونی تجربه کردم که پس از خرید متوجه عیب آن شدم و برای پس دادن مراجعه کردم فروشنده دو عدد آکبند دیگر ! آورد که آنها نیز عیب های دیگری داشتند ! با خودم فکر کردم از سونی چنین مورادی بعید است بعدا کاشف به عمل آمد به تعداد بسیار زیاد محصولاتی وجود دارد که کپی سونی هستند و قدر مسلم سونی نیستند.)
موفق باشید
انوش