سلام ...
از قیمت کیف دوربین ونگارد uprise 34 و کیف دوربین ونگارد BIIN 50 کسی خبر داره؟
قیمت حدودی هم ممنون میشم ! و البته مواردی اگر در موردشان می دانید بفرمایید!
سلام ...
از قیمت کیف دوربین ونگارد uprise 34 و کیف دوربین ونگارد BIIN 50 کسی خبر داره؟
قیمت حدودی هم ممنون میشم ! و البته مواردی اگر در موردشان می دانید بفرمایید!
uprise 34 کوله کوچک و محکمیه و بنظر من ۲ تا حسن نسبتبه BIIN 50 داره ( البته با توجه به نوع استفاده و هدف شما ممکنه برای شما موضوع کمی فرق کنه ) یکی اینکه امکان دسترسی به دوربین از کنار رو به شما میده ودومم یه مقدار فضای خالی بالای محفظه دوربین داره برای سایر وسایل و تجهیزاتتون ولی چون تک بنده برای مسافتهای طولانی شاید کمی اذیتتون کنه . پیشنهاد من uprise 45 هست .. تا اونجایی که یادمه قیمت ۴۳ حدود ۱۰۰ تومن و ۴۵ تقریبا ۲۰ تا ۳۰ تومن بیشتر بود ...
درضمن برای بهتر تصمیم گرفتن میتونید سوالتون و توی تاپیک زیر مطرح کنید ...
کیف های تجهیزات عکاسی
ممنونم جناب ایمان مهر!
خودم هم بیشتر با آپ رایز 34 موافقم اما 45 فکر کنم کمی بزرگ است! بابت راهنمایی و لینک سپاسگذارم اما قیمت رو هم میخواستم!
قیمت 34 رو ندارین؟
ویرایش توسط masoudfk : Saturday 26 November 2011 در ساعت 21:08
امروز ۵آذر
کیف vanguard Uprise 46 به قیمت ۱۵۰ تومان خریداری شد.
ولی الان از خریدش پشیمانم چون ال سی دی دوربین بدون هیچ فاصله و محافظی چسبیده به در ورودی کنار کیف هست و خیلی نگران کننده است
کاش گول Tipa رو نمیخوردم و دوباره لوپرو میخریدم....
ونگارد فقط ظاهرش خوبه...
امروز 1اسفند 90 کوله benro Quicken 500N
به قیمت 135 خریداری شد (باب همایون)
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
درود
کیف LowePro Inverse 200 AW ، دیروز 90/12/21 از باب همایون بقیمت 115 هزارتومان خریداری شد
بدرود
سلام ...
دوستان کسی از قیمت و محل فروش کیف case logic SLRC-202 اطلاعی داره ؟
محصولات کیس لاجیک توسط یک شرکت وارد میشد نمیدانم بعد از شرایط ارزی که پیش آمد باز هم جنس آورده اند یا خیر ولی در این سایت می توانید یک چیزهایی پیدا کنید:
caselogicshop با پسوند .ir
من کیف سونی cs21 خریدم 32 تومن .
کوله Vanguard Skyborn 49 به قیمت 245 خریداری شد .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم