امروز
4 مهر سال 1388 .
Canon Speedlite 580 EX II =424 .500
امروز
4 مهر سال 1388 .
Canon Speedlite 580 EX II =424 .500
.....
سلام دوستان کسی قیمت باطری گریپ برای sony dslr-a200 میدونه اگر لطف کنید ممنون میشم
دوستان سلام
آقا كسي اين ترنسميتر ST-E2 كنون رو جايي تو تهران ديده؟ از قيمتش اطلاعي داريد؟
ممنون ميشم اطلاع بديد
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
226000 تومان. به نقل از سایت کمان.
Sony alpha200 - 18-70 Lens
قابل توجه دوستان تی تی ال کار خصوصا اهالی محترم 450دی فکر کنم به دردشون بخوره بشتابید!
کابل آف کمرا نیم متری فنری TTL سازگار با پنتاکس-سونی- کنون-سامسونگ
(کفشک به فلاش)
35000 ناصرخسرو
مبدل شیفت نیکون : 550 هزار تومان
مبدل شیفت فانوسی لایکا هم دیدم که اینجا یک نفر بیشتر لایکا نداره!
ویرایش توسط mreza1001 : Tuesday 20 October 2009 در ساعت 02:55
والا چه عرض کنم من برای چیز دیگه رفتم تو مغازه این به چشمم خورد آورد دیدم روش اینجوری نوشته بود. مسیرم زیاد اونوری میوفته ایندفعه میرم ته توشو درمیارم اگه شما خریدی 70 و این واقعا کار کنه که قیمتش خوبهمگه مي شه يه كابل به همه ي اينا بخوره ؟
دوربين هاي مختلف كانكتور هاي كفشك فلاششون با هم متفاوته ( به ويژه سوني كه مثل هميشه ساز خودش رو مي زنه) بنابر اين احتمال مي دم كابل آف كمرايي كه ديده ايد تك كانتكت ( غير TTL ) بوده باشه كه در اينصورت قيمتش گرون هم هست !
كابل من اينه كه البته با هزينه ي Shipping تا دوبي گرون شده. خودش حدود 55 دلاره :
فرهاد حسيني
بله حق با شماست فرهاد خان انواع مختلف رو روی جعبه نوشته بود ولی فقط جلوی کنون علامت زده بودمگه مي شه يه كابل به همه ي اينا بخوره ؟
شايد در انواع مختلف داشته ؟
شما هم گران نخریدید چون مارکش کنونه ماله شما . یک پول پست اضافه شده دیگه
این مارکش متفرقه بود زده بود مدل TC-C تو لینک زیر زده 30$ ناصرخسرو میده 35 $
و با دقت نگاه کردم همان کابل تی تی ال بود. کیفیتش هم به نظر خوب بود آورد بازکردم دیدم.کد HTML:http://www.calumetphoto.com/1/3/cable-flash
دوستان کنونی بشتابیییییییییییییییییییی یییید
آگهی تبلیغاتی : تعداد محدودی کابل TTL کنون با کیفیت اعلا و گارانتی میلانار (نماینده رسمی کنون در ایران) به فروش می رسد قیمت مقطوع 65 هزار تومان