حمید رضا مرادی
G12
هفته پيش پيش رفتم ناصر خسرو براي خريد راديو فلاش كه كفشك داشته باشد. تنها مدل موجود exir light چيني بود با قيمت 60 هزار تومان (ظاهرا جناب خدامي قبلا با قيمت 40 هزار تومان خريده بودند).
خيلي دنبال مدلي كه آقاي مشهدي وحيد معرفي كردند گشتم ( Phottix tettra 2 receiver ) ولي پيدا نكردم.
دوستان سراغ ندارند؟
پ. ن. : آقا وحيد به اون فروشگاه پيشنهاد كنيد يك شعبه هم تو تهران بزنه، فروش خوبي داره :biggrin:
ویرایش توسط smhoseyni : Thursday 22 October 2009 در ساعت 13:06 دلیل: افزودن پي نوشت
فروشگاهی در حوالی تقاطع سی تیر و جمهوری هست که همین exir light رو به قیمت 35 میده
می توناید دو یر از آنها خربداری کنید که فکر کنم با تخفبف 65 هزار تومان بدن
4 کاناله هست و کیفیت خوبی هم دارد
حمید رضا مرادی
G12
اگر تمایل به تهیه فوتیکس داشتید, هم آن فروشگاه میتواند برایتان ارسال کند و هم بنده میتوانم برایتان تهیه کنم و پست کنم.
در ضمن علاوه بر رادیو فلاش با یک گیرنده و دو گیرنده فوتیکس, گیرنده (رسیور) تکی جدا هم عرضه شده (از قیمتش اطلاع ندارم, احتمالا ً باید حدود 30 تومن باشد).
و همچنین دیفیوزر پلاستیکی برای فلاشهای کنن و نیکون که تمام شده بود (و بعضی دوستان می خواستند)...
سلام
ديروز ( به لطف آدرس جناب ميلاني عزيز ) يك عدد تريگر راديويي اكسير لايت مطابق عكس زير از جمهوري خريدم :) :
12/8/1388 - 35000 تومان
كه خيلي از لحاظ كيفيت ساخت و ظاهر بهتر از اين:
كه بي نام نشونه و در ناصر خسرو به قيمت 40000 تومان ميدن، بود!
ویرایش توسط farhad44 : Wednesday 10 March 2010 در ساعت 15:27
امروز 88/8/20
میرداماد تا پایتخت
فلاش 580 : از 445 تا 450 هزار تومان
ناصر خسرو
فلاش 580 : از 435 تا 455 هزار تومان
وحید جان در صورت امکان قیمت دیفیوزر های کنون را اعلام میکنی .همچنین دیفیوزر پلاستیکی برای فلاشهای کنن و نیکون که تمام شده بود (و بعضی دوستان می خواستند)...
حمید رضا مرادی
G12
بیست هزار تومن واسه یه تیکه پلاستیک؟؟؟؟؟؟
مگه با پلاستیک هیا معمولی فرقی داره؟
قیمت سه پایه velbon ultra luxi L لطفا