دوستان کسی در بازار کابل تی تی ال مربوط به دوربین های Canon را دیده؟
من خیلی گشتم.
متاسفانه نبود! البته چیزهای کاربردی تر هم نیست ! چه برسه به...
در هر صورت خوشحال می شوم اگر دوستان دیدند لطف کنند اینجا اعلام کنند.
پست 160 همین تاپیک:
کد HTML:http://www.calumetphoto.com/1/3/cable-flash
قیمت 35 هزار تومان فروشگاه سینار در ناصر خسرو. یکی از دوستان رفتند خریدند همان موقع. فکر کنم ایشون:
http://www.akkasee.com/forum/member.php?u=6274
88/9/26
رفلکتور- دیفیوزر 5 کاره / بیضی / سایز 122×91 سانتی متر
50,000 تومان
بند مچی چرمی نیکون مدل AH-4
70,000 تومان
ویرایش توسط farhad44 : Wednesday 10 March 2010 در ساعت 15:27
وحید جان به سلامتی نمایندگی؟ فروشگاهی؟ چیزی زدی و ما بی خبریم؟!:biggrin:واقعا ً بند فوق العاده نرم و راحتی است که میتوانید سه پایه خود را با کمترین احساس خستگی در پیاده روی ها حمل کنید و اذیت نشوید, حتی اگر کیف سه پایه هم دارید, این بند را یک بار از نزدیک امتحان کنید.
ولی خوب من فردا دارم میرم یه دیفیوزر S&S بگیرم با قیمت 45 تومن ... این محصولاتی که اشاره کردی مخصوصاً همین بند حمل سه پایه براشون تهران فروشگاهی هست یا نه؟
ممنون
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
بله, قرار شده از 15 تومان قیمت بند, 5 تومنش به من برسه :biggrin:
جنس قسمت وسطی اون بند سه پایه حالت لاستیکی (نئوپرن) داره و خود بند هم سه تکه و ارتجاعی (قسمت وسط) است که در نگاه اول و پشت ویترین ممکن است اصلا ً به چشم نیاید و دوستان متوجه این راحتی در حمل نشوند , برای همین آن توضیحات را عرض کردم.
قیمت این محصولات هم همگی مربوط به تهران بود, ماتین هم که نمایندگی دارد, اگر مایل بودید با پیام خصوصی اسم فروشگاهها را خدمتتان عرض خواهم کرد. اما رفلکتور-دیفیوزر بی نام و نشان است.
:)
نمی دانم هرچقدر جستجو کردم ( با اینترنت دایال آپ !!!!!!! ) تاپیکی پیدا نشد.
اما کلا ایجاد شد که مشکلی نباشد اگر تداخلی داشت سپاسگذار می شوم ادغام شود.
و اما علت...
جدیدا شرکت سیگل به صورت انبوه فیلتر های اصلی و اورجینال HOYA را وارد کرده است و با قیمت های اغلب متوسط و تا حدودی گران عرضه می کنند
در حال حاضر در بازار اکثرا به دنبال فیلتر های سیگما هستند ( به علت نبودن مدل ها تقلبی ) اما یک گزینه دیگر هم اضافه شد.قیمت ها تا 50% بیشتر از سیگما است ( در برخی موارد حتی تا 200% گران تر از مشابه سیگما )
مثلا UV 77 HD که بهترین فیلتر UV در برند HOYA و یکی از بهترین های بازار است با قیمت 59 تومان عرضه می شود.
قیمت پلاریزه هم 63 هزار تومان نوع HD است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ین مدل را از دوستان کسی تست کرده؟مثلا UV 77 HD که بهترین فیلتر UV در برند HOYA و یکی از بهترین های بازار است
تفاوتی با مشابه سیگما دارد؟
والله کیفیت مقداری عالی است ( یعنی بسیار خوش ساخت و زیبا است ) از نظر اپتیک هم تست های قبلی منتشر شده همگی کیفیت این مدل را بسیار مورد تایید قرار داده اند.اینکه ارزش پرداخت این مبلغ را دارد و یا خیر کاملا ارتباط مستقیم با جیب خریدار محترم دارد.اما از نظر کیفیت چیزی کم ندارد و شاید چیزهایی اضافه داشته باشد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اگر به قیمتی که شما گفتید باشه که بسیار عالیه واقعا hd uv 77mm قیمتیش 59 تومانه؟؟؟!!!
در نت ، بالای 100 دلاره .
ضمنا من پولازیره 67 سیگما رو به قیمت 65 تومان از قصر دوربین خریده بودم (شاید الان ارزانتر شده باشه) به هر حال اگر هویای اچ دی 77 ، 63 تومانه که باز هم عالیه!!
ویرایش توسط aphrodite : Friday 25 December 2009 در ساعت 14:52
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
والله قیمت های سیگما چند وقتی است مقداری کاهش یافته ( یعنی به قیمت های اصلی نزدیک شده ) الان همان فیلتر UV با مارک سیگما حدود 35 تا 40 تومان است.
که وقتی با هویا مقایسه شود ( قیمت 60 تومان ) حدود 20 تا 25 هزار تومان اختلاف قیمت دارد.
همین طور در بازار فیلتر های زایس ( اصلی با بسته بندی سونی ) هم وجود دارد که قیمت تا چند برابر بالاتر است مثلا یک UV با دهانه 77 حدود 120 تومان است .
اما با توجه به کیفیت فیلتر های هویا به نظرم ارزش پرداخت دارد.
یک خبر در گوشی هم از دوستانم در سیگل شنیدم ! مبنی بر اینکه به دلایلی اختلافاتی بین این شرکت و National Geographic پیش امده و از این پس دیگر محصولات این شرکت توزیع نخواهد شد ( بسیار حیف است چرا که یکی از محبوب ترین برند های بازار است )
کاوه قبادیExposure.ir