جناب نیشابوری برای ریلش از چی استفاده میکنید؟
(قوطی رو رو چی میخواین حرکت بدین)
من این ریل فتومیت رو که خریدم دقتش خیلی پایینه و حتی فکر میکنم Manfrotto 454 هم نتونه حدود 3 کیلو تجهیز رو با دقت جابجا کنه!!!
و به این فکر افتادم که یک بلوز رو برای اینکار تبدیل به ریل فکوس کنم...
ویرایش توسط i love nikon : Sunday 1 July 2012 در ساعت 09:20
من با این ریل تا حدود 2.5 کیلو رو استفاده کرده و مشکل نداشتم.حتی فکر میکنم Manfrotto 454 هم نتونه حدود 3 کیلو تجهیز رو با دقت جابجا کنه!!!
454 خیلی مستحکم تر از اونی که تصور میشه.
تجهیزاتی که استفاده کرده :
nikond7000 + grip
sigma 150 macro OS
flash sb600
در واقع عمدا دوربین رو سنگین کرده بودم که بتونم توان تحمل هد رو بسنجم که تا این مقدار مشکلی نبود.
البته ممکنه کمی در حرکت سختی ایجاد بشه و یا کمی خلاصی خیلی خیلی کم داشته باشیم که در برنامه های استک کردن این موضوع به دلیل ناچیز بودن مقدار قابل حله
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
با سلام مجدد
واقعا شرمندم که نتونستم تصویری رو بزارم
واشر لقمه 3 سوراخ یک واشر مستطیل شکل در اندازه 3 در 5 سانتی متره که یک سوراخ با قطر حدودا 14 م م در وسط و دو سوراخ با قطر حدود 4 م م در دو طرف داره
حالا اگه 3 عدد از این واشر رو کنار هم بزاریم و دو پیچ 4 م م 22 سانت از دو سوراخ کناری عبور بدیم و واشر اولی و آخری رو به ابتدا و انتها دو پیچ فیکس کنیم
واشر اولی و آخری و دو پیچ یک چهارچوب رو درست میکنه که واشر وسطی متحرکه و روی پیچ ها جلو عقب میره
حالا یک پیچ 10 م م و با توجه به دقت میشه رزوه ریز یا درشت استفاده کرد
این پیچ از سوراخ وسط سه واشر عیور میکنه و بعد از واشر آخر بوسیله یک خار فیکس میشه ولی هرز میگرده
!!!!!!!
حالا نکته اصلی
یک مهره هم اندازه و هم رزوه پیچ وسط باید به واشر وسط جوش بخوره (و پیچ از داخل مهره هم عبور میکنه)
الباقیشم که معلومه و سلیقه یی
خب حالا اگه پیچ رو بگردونیم واشر وسط جلو عقب میره
قوطی هم واسه پوشاندشه با یه مقدار گریس کاری باید روان روان باشه
این طرح ابتدایی هستش که میشه روش کار کرد مثلا میشه با دو تا چرخ دنده گریبکسی از اطراف پیچ وسط رو چرخوند
یا پیچی که به دوربین متصل میشه رو ..........
از بزرگوران عذر خواهی میکنم بابن افت تاپیک
یک عدد ریموت RS-80N3 برای کنون به قیمت 18 تومان خریداری شد. هر چی زیرو روش کردم متوجه نشدم اصل هست یا تقلبی. اگر هم تقلبی باشه با نسخه اوریجینالش تفاوتی نداره.
Dslr
دوستان کسی قیمت روز فلش nissin 622 و yongou 467 رو داره؟؟
پایه نور کوتاه (از حدود 10 سانت الی 50 سانت)، با قابلیت استفاده برای نور فون و نورپردازیهای از پائین به بالا.
به قیمت 25 هزار تومن خریداری شد.
BackgroundLightStand750.jpg
قیمت باطری نیکون دی 3200 چنده؟باطری en -el14 هست که با باطری نیکون دی 3100 و 5100 یکی هست.قیمت اون باطری و ایا میشه پبداش کرد؟