سلام
فیلتر 72 sigma dg uv امروز از ناصرخسرو 60 تومان خریداری شد
جالبه که نمایندگی 95 قیمت میداد. اول فکر کردم که تقلبی هست ولی وقتی فیلتر رو نگاه میکنی معلومه که اصله.
قیمتهای دیگه برای 72mm
hoya هشت لایه 60 تومن
hoya چهارده لایه 75 تومن
مهدی
سلام.
فیلتر پلاریزه سیگما سایز 67 به قیمت 85 تومن خریداری شد .
فیلتر یو وی کنکو سایز 67 به قیمت 55 تومن.
با سلام
والا در مورد گارانتی ، وقتی از فروشنده کارت گارانتی رو خواستم گفت اینا کارت نداره و در صورت پیدا شدن مشکل با ارائه فاکتور به آفومار کارتون رو انجام میدن . نمیدونم درست گفته یا نه اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم. منم زیاد اصراری نکردم به این خاطر که من تا حالا تو این مملکت ارائه خدمات درست درمونی به نام گارانتی ندیدم . نمونه اش حکایتی که دوستمون در این پست داشته
آدرس رو هم براتون در پیغام خصوصی فرستادم
در مورد وضعیت بازار هم والا اظهار نظر یه کم که چه عرض کنم ، خیلی سخته !!! بزرگترین اقتصاد دانان دنیا رو هم جمع کنی نمیتونن پیش بینی درستی انجام بدن . تصمیم با خود شما !
موفق باشید
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
یک بسته ژل رنگی شامل Full CTO, ½CTO, ¼CTO, ½CTB, FULL+Green مارک HonlPhoto برای Speedlite به 50هزارتومان و دو عدد SpeedStrap مارک HonlPhoto برای Speedlite هر کدام 20هزار تومان تهیه شد.
سافت یاکس چرمی برای فلاش SB-900 به قیمت 35000 تومان خریداری شد.
کفشکه هد سه پایه مانفرتو هم به قیمت 20.000 تومان
یکعدد لنز40م.م کونیکا برای استفاده معکوس به قیمت 35 هزارتومان خریدم.
دوستان قیمت مایکروفون rode رو میخواستم و اینکه غیر از این توی بازار مایک بهتری برای dslr وجود داره
و همچنین قیمت h4 zoom
و viewfinder برای LCD
سلام دوستان عزیز
کسی قیمت امروز تجهیزات زیر را دارد!؟
055xprob
190xprob
496rc2
804rc2
بخصوص از جایی باشه که بتوانم از بندرعباس هم سفارش خرید بدم!
قیمت های سیگل را دارم به ترتیب
240
195
100
145
با شرایط من جایی ارزان تر هست!؟
متاسفانه دست دست کردنم باعث شد مجبور بشم با این قیمت های گزاف هم کنار بیام!امروز یه پولی دستم اومده میخوام این بار دیگه تعلل نکنم!
یه زمانی با 250 هم سه پایه 055 و هم هد 804 را میشد خرید
سپاس از دوستان
ویرایش توسط Hamid.d : Wednesday 11 January 2012 در ساعت 15:16 دلیل: اضافه کردن به متن
فلاش nissin 866 mark 2 به قیمت 275000 خریداری شد ...
( ظاهرا این یه مورد از شر افزایش قیمتها در امان مونده )
ویرایش توسط iman mehr : Wednesday 11 January 2012 در ساعت 18:11
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
با سلام
یک عدد سه پایه مانفرتو 055Xprob به قیمت 200هزار تومان و یک عدد هد 808RC4 به قیمت 174 هزار تومان از شیراز خریداری شد.