سلام
دوستان كسي از موجودي و قيمت فلاش نايسن Di28 خبري داره؟
سلام
دوستان كسي از موجودي و قيمت فلاش نايسن Di28 خبري داره؟
فرهاد حسيني
دیدمش در برج بهار
di28 برای کنون 110 تومان.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
با سلام
من دنبال یه کاور یا کیس ضد آب برای عکاسی زیر آب در عمق کم هستم
دوربینم کنن 60 دی هست
می خوام ببینم کسی می دونه یه همچین چیزی رو در ایران می تونم پیدا کنم یا نه؟
ممنون
سعيد متعبد
آنالوگ: canon AE1
normal lens 50mm & wide lens 28mm
دیجیتال: Canon S1IS
http://saeedmoteabbed.blogspot.com
انواع مختلفی داره. کیسش یک زمانی حدود 2.5 میلیون بود. کاورها خیلی ارزانترن ولی تو عمق نمیتونید ببرید. اگر برای فیلم برداری نیاز دارید بهتره از هندی کم های ضدآب استفاده کنید. هم کنترل بالاتری داره هم ارزانتر تمام میشه کیفیت هم یکسانه (1080)
کارت خوان Sandisk All in one USB3 به قیمت 90 هزار خریداری شد. بخاطر سرعت بالایی که در خواندن فایلهای حجیم داره کاملا ارزش قیمتش رو داره ( هر چند قیمت واقعیش 32 دلاره):
DSC_0168-s.jpg
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
مبارك است و تبريك مي گم كه با وجود اينكه اينروزها توي مملكت ما وقت ارزش چنداني نداره شما هنوز خيلي براي وقتتون ارزش قائليد كه 4.5 برابر يك كارتخوان Usb 2.0 ترنسند براي اين كارتخوان هزينه پرداخته ايد
البته ترنسند P8 هم Usb 3.0 است ولي از قيمتش بي خبرم.
ترنسند usb3 رو متاسفانه نمایندگیش هم نداشت و کارتهای CF رو هم حتی نمیارن. برای انتقال هر فایل 36 مگ وقت اهمیت پیدا میکنه و با usb2 واقعا رو اعصاب آدمه وگرنه کارت خوان usb2 داشتم.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
آقا فرهاد،ارزشمند تر از زمان تو این مملکت، اعصابه،یکسال پیش رم ریدر سندیسک رو که به افشین توصیه کردم بگیره وخیال خودشو راحت کنه، خریدم و از بازی دراوردن های مارک های متفرقه در شرایط خاص-با یاد از مورفی- خودمو خلاص کردم.از قدیم گفتن هر چیزی خوبش خوبه و حالا که ادم دستش میرسه دی هشتصد و مموری 32 میگیره حیفه لنگ رم ریدر بمونه.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
دوستان واقعا تاثیرش رو احساس کرده اند//؟ یعنی یک فایل یکسان رو در هر دو تست گرفته اند؟
یک فیلتر ND8 با سایز 58 م م مارک Marumi از باب همایون به قیمت 45 هزار تومان خریداری شد.