اي كاش ميفرموديد كه كي قيمت كرفتيد
فكر ميكنم مارك تقلبي بوده
سهیل خان سوال بجایی کردند , تقریبا پارسال همون موقعی که 60d قیمتش 1250 بود ( چون تاریخ دقیق یادم نبود مثال آوردم چون 60D و گریپ رو با هم خریدیم ) و تازه داشت دلار گرون میشد و به 1150 رسیده بود برای یکی از دوستان خریده بودیم 260 . فکر میکنم گارانتی ایده آل هم بود . الان که دیگه خدا داند . . .
فرهاد برنجی
دوستان قیمت Umbrella saft light boxes همینکه توی بازار بهش میگن چتر هیزی سافت 90 سانتی سفید چنده؟
اینجا بهم گفتن 25 تومن دونه ای اگه خیلی گرونه ببرم پس بدم فردا چون پولشو ندادم هنوز!
فقط دوستان همین امشب قیمت بدین بی زحمت.
قیمتهای جدید و فعلی نه قیمتهای یک ماه پیش
با تشکر از همه عزیزان.
ویرایش توسط lamagra : Tuesday 17 January 2012 در ساعت 22:32
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام حدود 2 سال پیش یکی از دوستان زحمت خریدن دو عدد از این چترها را برایم کشیدند به قیمت حدود 16 هزار تومان (اگر اشتباه نکنم) البته چترهای من برعکس این تصویر بودند (خود چتر مشکی و دیافراگم زیر آن سفید هستند ) که البته قیمتشان فرقی نداشت ؛ ولی من آن مدل را ترجیح میدادم) . با توجه به اینکه شیراز خریداری کردین و اوضاع قیمتها و ... به نظرم قیمت مناسبی است .
ممنون وحید جان.البته از شهر خودمون(گچساران) خریدم.پس با این حساب قیمتها خوبن.چون یکی از دوستان از راه رسید گفت 16 تومن کلی کفری شدم!
باز هم ممنون.
این آوتار جدید هم پس از سالیان سال یک خوفی در خودش داره ها...بزنم به تخته چاق شدید وحید جان!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی