فرهاد جان خودمانیم شما هم که Unique را کردی Unic:::big grin:::شما اصولا سليقه ات هم مثل چيزهاي ديگرت Unic است. ضمنا اين 105-24 بيچاره را يكبار كردي 105-25 و بار ديگر 205-24
فرهاد جان خودمانیم شما هم که Unique را کردی Unic:::big grin:::شما اصولا سليقه ات هم مثل چيزهاي ديگرت Unic است. ضمنا اين 105-24 بيچاره را يكبار كردي 105-25 و بار ديگر 205-24
با اجازه فرهاد خان......
CA
دکتر روشن سلام. این لنز سرعت و دقت فوکوس بالایی دارد بهمراه وضوح خوب مخصوصا در دیاف های 3.2 الی 8(تجربه شخصی) در بقیه دیاف ها هم از وضوح خوبی برخوردار است. ..... فکوس ولرزشگیر بی صدا. کنتراست بسیار خوب. من براحتی در نقاط تیره با توجه به دیاف 2.8 قار به فکوس هستم(البته نمیدانم با دوربین های دیگر چگونه است) داشتن is روی این واید بسیار کاراست براحتی و بی استرس صرف نظرازMLU (که باید کنترل شود) تا 15/1 براحتی در حالت واید قادر به ثبت هستید((( من تجربه 3/1 تا 2 یا 3 ثانیه بدون 3پایه رو داشتم نمیدونم is تونسته تواین زمینه کمکی بکنه یا نه (تکیه گاه بهمراه حبس نفس) اندکی دیستورشن در واید دارد......
و البته به نظر شخصی با این قسمت از سایت دیجیتال پیکچر مشکل دارم
CA (Chromatic Aberrations) are very well controlled in the Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM Lens.
بنظرم در مقام مقایسه فقط درسته... به تنهایی نه! این داستان خیلی خوب کنترل نشده. من اثرش رو دیدم..... البته باید اعتراف کنم مقدار این اثر رو بر روی بقیه لنزهای هم رده در برندهای دیگه نمیدونم چقدر هست که بگویم این مقدار خوب است یا بد....
من با وزن و ابعادش مشکلی ندارم.... با غبار داخلی هم نه!(من 5 الی 6 داست را میبینم) واسه من درد سر ساز نبوده ولی احتمال میدهم احتمال میدهم... مطمین نیستم.( این داستها که 100% در روز من اثری از آنها ندیدم) اما در شب چیزی مثل Flare هنگام ثبت از مراکز پر نور روی تصویر دیده میشوذ. البته باید بیشتر دقت کنم ببینم این موضوع صحت دارد یا خیر.............
من با توجه به تجربه خودم این موارد رو عرض کردم. این لنز من را هیچ وقت در همین محدوده تنها نگذاشته و ثبت های خوبی رو با آن داشتم( به فکر خودم) ولی این مواردی از ضعف که گفتم بوده.
فرهاد خان عذر خواهی اگر من سوال دکتر را پاسخ گفتم. ارادتمندتان
سلام
خواهش مي كنم افشين جان ممنونم.
به نظر من ايرادات اين لنز كمي CA ( با توجه به 85-17 اي كه قبلش داشتم خيلي كمتر است) قيمت بالا (با توجه به اينكه اين لنز EFS است و سيلد نيست و پلاستيك در آن زياد به كار رفته) و ديگر هيچ.
روي هم رفته لنز بسيار خوبي است و از فوتو زون و بقيه ي سايت هاي معتبر هم ريويو هاي خوبي گرفته.
عليرضا جان اينو البته بذار به حساب بيسوادي بنده ولي همانطور كه مدل informal كلمه ي Through را بسياري جاها Thru مي نويسند گاهي هم Unique را ( به خصوص آمريكايي ها كه از اين que هاي آمده از زبان فرانسه ضديت دارند ) Unic مي نويسند.فرهاد جان خودمانیم شما هم که Unique را کردی Unic
فرهاد حسيني
با سلام از دوستان محترم اگر كسي از آخرين قيمت لنز CANON 17-40 F4L با گارانتي آفومار يا عكسبارن اطلاع داره راهنمايي كنه...
با تشكر فراوان
سلام
تا جايي كه من مي دونم آفومار ( و فكر كنم حتا عكسباران) لوازم جانبي و از جمله لنزهاش رو با گارانتي نمي ده.
قيمت اين لنز با گارانتي نورنگار وبيمه سامان حدود 710 هزارتومانه.
فرهاد حسيني
یک سوال جناب فرهاد. آیا لنزی که در پیج زیر هست فاقد گارانتی و بیمه یا یک کدام از آنها هست؟
چون ارزانتر از قیمت شما بود میپرسم.کد:http://www.digihouse.ir/lens/Canon/EF17-40mm/
یادمه نورنگار این لنز چند سال پیش 500 و خورده ای هم میداد. شاید اشتباه میکنم.
آریو مینوسپهر
سلام خدمت دوستان عزيز ...
شرمنده اميدوارم خارج از موضوع نباشه...31/2/87 قيمت Sal50f14 سوني 322.000 تومان خريداري كردم.
موفق باشي
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان
به دنبال لنز Nikon AF-S Micro NIKKOR 60mm f/2.8G ED هستم. قيمتها خيلي متفاوت هستند . در اروپا قيمتي كه شنيده ام حدود 500 يورو است. با سپاس فراوان اگر كسي قيمتي در ايران دارد لطفا راهنمايي نمايد.