سلام
آقای قشقایی من از موقعی که یادم میاد این سایت شرکت x مشکل داشت. (فکر کنم اسم بردن اسم شرکت تو فروم تبلیغ است!)
خلاصه قیمت واقعی محصولات این شرکت را باید حضوری بپرسید. حتی تلفنی هم جواب درستی نمیدهند.
سلام
آقای قشقایی من از موقعی که یادم میاد این سایت شرکت x مشکل داشت. (فکر کنم اسم بردن اسم شرکت تو فروم تبلیغ است!)
خلاصه قیمت واقعی محصولات این شرکت را باید حضوری بپرسید. حتی تلفنی هم جواب درستی نمیدهند.
علی محمدی
ممنون آقای علی محمدی....
لنز EF 85mm f/1.2 L II چنده تو ایران؟ اصلا پیدا میشه. نمیدونم چرا ولی من هم مثل فرهاد خان لنزهای دیاف باز که میبینم حالم بد میشه
جمهوری 7/6/87
لنز 250-18 سونی 500000 تومان
بنده 1 ماهي هست كه بدنبال Nikkor 85 F1.4 هستم اما زير 950 تومن گير نياوردم واقعا قيمت جهانيش همينه يا اينجا گرونه !
محمد سعدی
با سلام ...
قصد خرد لنزهای واید و تله برای دوربین خودم دارم . اما از قیمتشون اصلا خبر ندارم .
یکی راهنماییم کنه
Sony DSC-H50
موفق باشید ...
سلام
اصولا" دوربين شما امكان استفاده از "لنز" را ندارد!!! براي دوربينهاي SLR-Like ميتوانيد از " كانورتر" استفاده كنيد كه خوشبختانه براي دوربينهاي سوني فراوان و ارزان؛ در بازار ايران موجودند.
بهتر بود سوالتان را در تاپيك مخصوص Sony DSC-H50 مطرح ميكرديد.
در آدرس فوق ( به خصوص پست 102# آرش عزيز JiNi ) ميتوانيد قيمتهاي اين كانورترها و ساير لوازم جانبي را ببينيد.
سلام
خوب این لنز قیمتش چنده میدونم گرونه ولی اینم یه سوال هستش دیگه خوب چیکار کنم شاید بعدها وسعم رسید بگیرمش
[IMG]http://i38.*******.com/s45gmw.jpg[/IMG]
4500 دلار
شماره سیگل رو کسی داره ؟