ظاهرا سیگما 300mm 2.8 لرزه گیر نداره آقای قشقایی.
کد:http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3312&navigator=7
ظاهرا سیگما 300mm 2.8 لرزه گیر نداره آقای قشقایی.
کد:http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3312&navigator=7
ویرایش توسط Minoosepehr : Thursday 22 May 2008 در ساعت 03:40 دلیل: حذف سوال
آریو مینوسپهر
متشکرم آقای غفاری ولی فکر میکنم که این قیمت مربوط به لنز Nikkor 60mm Af باشد چون لنز AF-S که اصلاحاتی روی لنز قبلی است و مارچ 2008 به بازار آمد گرانتر است (در بازار جهانی) و فعلا با هرکجا صحبت میکنم این لنز را ندارند (نورنگار و تجهیزات حرفه ای که نداشتند). من خودم هم کمی گیج شده ام
اين اولين بار نيست که فروشندگان نا آگاه باعث گيج شدن مشتريان ميشنمن خودم هم کمی گیج شده ام
روزي خيرااله(فروشنده معروف تجهيزات عکاسي) گفته بود من خبرش رو دارم که کنون لنز 100 ماکرو F2.8 IS توليد کرده آقا مثل بمب ترکيد همه مي گفتن خيرالله اين لنز و داره حالا کنون بيچاره خودش بي خبر از محصول جديدش بود
اين لنز يه لنز جديده و فعلا فکر نکنم اينجا پيدا بشه احتمالا با 85-16 يکي دو ماه ديگه سرو کلش پيدا ميشه
ببخشید خانم مشتاق من پست شما را با دقت نخوندم و تا ماکرو 60 را دیدم ذهنم by default رفت سراغ نسخه قدیمی. شاید چون خودم هم این لنز را دارم مزید بر علت شد.
ولی نمیدونم به چه دلیل میخواهید این لنز را بگیرید اما برای من به عنوان لنز ماکرو کمی کوتاه است و قصد دارم لنز سیگما 150 را جایگزین ان کنم.
برای پرتره و یک لنز همه کاره بسیار عالی است و شارپنس نسخه قدیمی کم نظیر و به طور قطع نسخه جدید یا بهتر است یا در همین سطح.
آقای غفاری باز هم متشکرم. در حقیقت من برای گرفتن عکسهای صنعتی به صورت کلوز آپ به این لنز احتیاج دارم. برای تهیه این عکسها بطوریکه بتوانم تمام جزییات محصول را نشان بدهم اما در عین حال نمیتوانم تجهیزات را به استودیو منتقل کنم چون تجهیزات در محل کارخانه و یا سایت قراردارند. مجبورم از چیزی مشابه لایت باکس استفاده کنم و در یک فضای اندک دور کالا نورپردازی را انجام بدهم. فاصله دوربین اجبارا از موضوع کم است. من لنز 70 - 300 نیکون را امتحان کردم و جواب نگرفتم. با تحقیقاتی که کردم به نظر این لنز جوابگوست البته باید امتحان شود.
اين 18-55 لنز گروني نيست،خيلي از دوستان اون رو نميفروشند و همينطور در جعبه ميگذارند.به هر حال ميتونيد با فروشنده توافق كنيد تا اون رو به قيمت نو برداره و بجاش يه 17-70 يا 18-55 لرزشگير دار بهتون بده.
قیمت نو 18-55 چنده؟
Canon EOS 30D
از دوستان کسی قیمت لنز 600mm کانن را دارد؟
Canon EOS 40D
Canon 70-200 F/4 L IS,Sigma 17-70,Sigma 10-20
Canon SpeedLite 580 EXII, Canon TC 80N3
SanDisk Extreme IV - 4 GB,Tamrac cyberpack9,Manfrott 190Xprob+808RC4