nikon 50 f1.8 250000
canon 50 f1.8 250000
سلام دوستان
لنز Nikkor 105mm VR Micro قیمتش چنده?فکر کنم از بهترین لنزهای ماکروی نیکون باشه...نه?از Canon 100mm Macro L ضعیف تره?کلا نیکون لنزهایی در حد لنزهای سری ال کنون داره?
قیمت این یکی رو هم بگین ممنون میشم Nikkor 24-120mm VR
سلام دوستان
لنز Nikkor 105mm VR Micro قیمتش چنده?فکر کنم از بهترین لنزهای ماکروی نیکون باشه...نه?از Canon 100mm Macro L ضعیف تره?کلا نیکون لنزهایی در حد لنزهای سری ال کنون داره?
قیمت این یکی رو هم بگین ممنون میشم Nikkor 24-120mm VR
ج.ابراهیمی
دوست عزیز, باهاتون شوخی می کنم. معلومه که نیکون هم لنز های با کیفیت داره. در برخی رده ها لنز های L کنن به گرد پای لنز معادل نیکونی هم نمی رسند. مثلا لنز ۱۴-۲۴ که فعلا در برند کنن هیچ مشابهی وجود نداره و ۱۶-۳۵ کنن که لنز L هم هست و نزدیک ترین لنز از لحاظ اپتیک به این لنز نیکون هست, اپتیکی نزدیک به ۱۴-۲۴ هم نداره! منتها کنن برای مقاصد تبلیغاتی یه برچسب L روی لنز های مرغوب ترش می زنه ولی لنز های مرغوب نیکون برچسب متناظری نداشتند. اما معنیش این نیست که لنز های نیکون در حد لنز های کنن نیستند. هر دو برند لنز های بسیار عالی دارند و همینطور لنز های متوسط و ضعیف.
در بسیاری از رده ها هم هر دو لنز نیکون و کنن شانه به شانه هستند. از جمله همین ۱۰۰ ماکرو و ۱۰۵ ماکرو یا ۲۴میلیمتر پرایم یا ۷۰-۲۰۰ نسخه دو هر دو برند.
ج.ابراهیمی