هارد اکسترنال 1TB وسترن مدل مای پسورد 210 هزار تومان و هارد 1TB سیگیت اکسپنشن 213 هزار تومان
هارد اکسترنال 1TB وسترن مدل مای پسورد 210 هزار تومان و هارد 1TB سیگیت اکسپنشن 213 هزار تومان
تایم کپسول دقیقا همون ایرپورت اکستریمه که یه هارد هم داخلش داره
و ایرپورت اکستریم چهار پورت لن و یک اکسس پوینت وای فای 802/11ac (برای ورژن های پارسال و قبل n) داره که هر کدوم از این پنج تا میتونن ورودی اینترنت یا خروجی اون باشن (یعنی علاوه براینکه میتونید از لن به وایفای بفرستید، برعکس هم میشه (یعنی برای جایی که چند تا کامپیوتر هست و وایرلس هم دارید، بجای کابل کشی میتونید از وایرلس اینترنت رو بگیرید و با لن به اون چهار کامپیوتر بدید). مدل اکسپرس که من دارم از وای فای به فای فای (repeater یا تقویت کننده) هم میشه، این مورد رو در مورد اکستریم شک دارم) و علاوه برا این یک پورت یو اس بی هم داره که برای اتصال پرینتر یا هارد اکسترنال قابل استفاده ست و وسیله وصل شده رو در شبکه قرار میده
ویرایش: الان مشخصات مدل های جدید رو دوباره دیدم، ظاهرا سه تا lan و یه wan دارن و به همین دلیل تو انتقال برعکس از وایفای به لن به شک افتادم… در مورد مدلی که خودم دارم البته همه حالت ها رو چک کردم…
این لینک برای بررسی بیشتر:
http://www.apple.com/compare-wifi-models/
ویرایش توسط AmirS : Sunday 7 September 2014 در ساعت 23:49
ببخشیدجواب ندادم اقای دکتران لاین نبودم.ولی ااقای امیر جواب کامل رودادن که بیشترازاطلاعات ببنده بود. ودقیقااین همان علتی بودکه خودم روقانع کردم پول بیشتری بابت اپل بدم.گرچه چون دیوایسهای دیگرم هم اپل بود فکرکردم بهترمچ شوندوگرنه وسترن۴ ترابایتی مای کلادهم تقریبا همین امکانات را میدهد( درموردهمه اش مطمین نیستم) . انهم باقیمت۸۰۰ تومان. یه چیزه دیگه اینکه چون مدتی ست اپدیت نشده اند٬ ممکن ست بزودی اپل مدلهای باظرفیت بالاترراهم عرضه کندوطبق معمول البته قیمت راهم بالا نمیبرد به انصورت.
سلام
این کوچولوی دوست داشتنی که تنها 76 گرم وزن دارد به قیمت 450.000 تومان وجه رایج با گارانتی 5 ساله خریداری گردید. مدل های SX900 با گارانتی 3 ساله و ارزانتر عرضه میشوند.
البته اگر Plextor M5 را پیدا میکردم آنرا با اختلاف 50.000 تومانی میخریدم ولی چون نایاب بود به ناچار...
دوستان در هنگام تهیه SSD به قابلیت TRIM آنها دقت کنید.
ارادتمند
چرا اس اس دی؟! انهم با این حجم کم یا قیمت بالا؟!
خوب بعد از نوشتن این پست وقتی فکر میکنم میبینم که احتمالا برای ذخیره سازی خریداری نشده و قرار است جای هارد اصلی لپتاپ باشد. درست است؟
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
نمی دونم جاش اینحا هست و یا نه
یه هارد اکسترنال یک ترا می خوام که خاطرم از همه لحاظ ازش جمع باشه
چی توصیه می کنید؟