دقيقا اوضاع بلبشويي است. هرچه محصول جديد تر و تازه وارد تر به بازار باشد اين تفاوت ها بيشتر است.
همين هارد را من در اينترنت و در سايتهاي فروش قطعات كامپيوتر ايراني و گاهي تلفني اول سرچ كردم (براي خريد هر محصولي بسته به اهميت و قيمتش از يك روز تا چند هفته اول تحقيق و قيمت گيري مي كنم) قيمت ها از 111 هزار تومان تا 120.000 تومان متغير بود.
بعد امروز به بازار كامپيوتر ايران مراجعه كردم. به دليل نسبتا جديد بودن محصول اغلب نداشتند . بعضي به نداريم اكتفا مي كنند و برخي اصرار دارند كه داريم ولي دست به تلفن مي شوند. اولين فروشگاه گفت 118 تومان. عرض كردم خير اين قيمت ها نيست. گفت چند قيمت داريد عرض كردم 109 ( همينجوري حدودي پروندم) گفت صبر كنيد زنگ بزنم و بعد از 3 تماس فرمودند بله پايين آمده است (:biggrin: ) و همان 109 مي توانم بدهم. اين صد در صد يعني پاي تلفن قيمت كمتري بهش داده اند كه همان قيمت را فورا قبول مي كند. گفتم مرسي بر مي گردم. مغازه ي بعدي از اول شروع به تلفن زدن كرد ولي هر كاري كرد قيمت بهش ندادم و فقط گفتم قيمت دارم. ايشان هم پس از تماس چهارم (احتمالا با همان مغازه اي كه مغازه ي اول هم باهاش صحبت كرده بود) گفتند 107. من هم بلافاصله گفتم مي خواهم چون مطمئن بودم ايشان فهميده اند كه من قيمت دارم و بالا نخواهند گفت. جالب اينجا بود كه بعد از خريد، ايشان فاكتور همكار را نشانم داد كه 106 باهاش حساب كرده بود :biggrin:
البته اين را بگويم كه اين كار (خريد به اين روش ها) براي من يك هابي است وگرنه چند هزار تومان بالا و پايين براي كسي مهم نيست. من از اين نوع challenge لذت مي برم
فرهاد حسيني
با سلام
بنده همین هارد رو 2 هفته پیش خریدم 105000 تومان.از همان پاساژ ایران طبقه دوم.
آقا فرهاد فکر کنم اگر پایین تر قیمت میدادین ارزانتر هم میخریدید.:biggrin:
نکته در مورد این هارد اینکه از فیش های قدیمی پاور ها نمی شود استفاده کرد .از این مدل جدید هاست که تخته.باید از تبدیل استفاده کنید اگر پاورتان این خروجی را ندارد.
موفق باشید
ناصر شعبانی
سلام
تصمیم دارم یک هارد اکسترنال محکم و قابل اعتماد بگیرم (ترجیحا 500 گیگ که 2.5 اینچیش ارزون باشه و فعلا هم برام کافیه) یکی از دوستان یک مدل ضد ضربه TRANSCEND خریده که خیلی ازش راضیه حدود 85 قیمت داده. میخوام بدونم کسی از مدل های TRANSCEND تجربه ای داشته؟ آیا مدل بهتری سراغ داری؟
ما تو شركت سه تا از اين هارد داريم راستش خودم تا حالا نكوبيدم زمين ببينم چي ميشه اما تستي رو كه گذرونده حاكي از اينه كه سقوط از ارتفاع 1.5 متري براش هيچ مشكلي به وجود نمياره. پيشنهاد ميكنم مدل ضد ضربه هيتاچي رو هم بررسي كنيد كمي گرونتره ولي واقعا ضدضربه بودنش ثابت شده يه سرچي بكنيد
دیسک سخت خارجی FreeAgent Go™ 640GB سی گیت 95 تومان خریداری شد
هارد Transcend 640GB با کلی چونه 89.5 خریداری شد.
قابل توجه :
من هم هارد Transcend 640GB خریدم ولی اتصال usb اش دوگانه است یعنی به دو درگاه usb همزمان برای اتصال نیاز دارد که این یعنی درد سر مطلق ! (واحتمالا مصرف برق بالاتر)
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
دوست عزیز وجود دو پورت usb برای تامین برق مورد نیاز هارد اکسترنال شماست..
توصیه من به دوستان دیگه خرید از مارک ها و برند های معروفتر هست ، چون کاربران بیشتری دارن و قیمت هاشون معقول تره و پشتیبانی بیشتری دارند.
نکته : برای کسانیکه هارد اکسترنال خارجی می خوان بگیرند دو نوع هارد موجود ، هاردهایی که برق خودشون رو از طریق Usb تامین می کنند و هارد هایی که دارای آداپتور مستقل هستند برای کسایی که مشکل حمل ونقل نداردن و بخصوص کابرانی که با pc کار می کنند نوع آداپتور دارش خوبه البته باید توجه داشته باشید که تفاوت ابعاد واندازه دو نوع هارد فاحش هست ، در ضمن اگر مایه و هزینه دارین نوع lan دار برای جابجایی و ترنسفر اطلاعات خیلی بهتره و می شه در مدت زمان بسیار کمی ده ها گیگابایت اطلاعات رو جابجا کرد در حالیکه در مدل usb زمان بسار بیشتری می خواد.
مارک های western digital و seagate مارک های خوبین
ویرایش توسط radioheadz : Monday 26 July 2010 در ساعت 22:23