نوشته اصلی توسط
mse1445
از کجا بخریم پس
اينكه گفتم جمهوري منظورم صنف دوربين فروشها در همه جا بود.مخصوصا براي افرادي كه از قيمت و كيفيت و كارايي مدلهاي مختلف اطلاع كمتري دارند واين فروشنده هاي دوربين يه چرت و پرتهايي سرهم ميكنند كه خريدار اولا دچار ياس مي شه كه چرا نمي فهمه بعد هم كه فكر ميكنه فهميده 30 هزار تومان پول رم 1gb ميده در صورتي كه براي خيلي از دوربينهاي ارزان قيمت 1gb ده هزار توماني با 30 هزار توماني تفاوت آنچناني نداره در مورد شارژر هم همين طور براي يه آدم اماتور شارژر 8 هزار توماني( تازه با 2 باتري ) با 40 هزار توماني خيلي فرقي نمي كنه .
من فكر مي كنم خريد مموري از بازارهاي كامپيوتر بهتر باشه . تو مباحث مختلف ديدم دوستاني دوربين خريده اند و به نظرشان با قيمت مناسب ولي فروشنده در مورد كارت حافظه و حتي شارژر تلافي كرده.حالا تقلب هم كه جاي خودش. به قول يكي از دوستان ميگفتند اين فروشنده ها شعبده باز هستند يه رم نشون ميدن ويكي ديگه ميندازن تو دوربين.
دو تا قيمتي كه گفتم براي يه مغازه طبقه دوم پاساژ ايران در وليعصر بود . همونجا هم مغازه هاي مختلف 10.5 را تا 12.5 هم مي گفتند. ولي ادم بايد خودش عاقل باشه:biggrin: البته فكر كنم طبقات بالاي علاالدين جمهوري هم كه بازار كامپيوتره براي خريد كارت حافظه و شارژر مناسبه.