کسی SD 4GB ترجیحا TOSHIBA قیمت داره؟
کسی SD 4GB ترجیحا TOSHIBA قیمت داره؟
Canon S3 IS
سلام
ديروز يه SD دو گيگ ترنسند از پاساژ علاء الدين خريدم 11 تومان. مفت شده مموري(تازه فكر كنم گرون داد بهم).
ربطي به موضوع نداره ولي مموري را براي يك FM Transmitter براي توي ماشين خريدم. خود دستگاه را در سورنا قيمت كردم 28000 تومان و در علاء الدين به 8000 تومان خريدم به اين مي گويند دزدي در روز روشن
CF 4gig ترنسند 17000 تومان مجتمع پایتخت..
چون خودم فروشنده رایانه و لوازم جانبی هستم (توی شهرستان) باید بگم FM Transmitter از یکی دو ماه پیش به این طرف حسابی قیمتش پایین اومده و البته کیفیتش هم به همچنین دیروز یه دستفروش حاضر شد به قیمت 5000 تومان یکیشو بفروشه!!!!
در مورد رم SD باید بگم الان توی شهرستان - رم SD 4GB HC ترانسند با گارانتی لاف تایم 13000 تومان هست.
سلام
در تاپيكي خوندم كه دوستي مموري 4 گيگ توشيبا را 45000 تومان خريده بود. گفتم براي دوستان جديد تر چند توصيه ي تكراري را دوباره بگويم.
1- به هيچ وجه از جايي كه دوربين مي خريد مموري نخريد. معمولا تلافي قيمت دوربين را كه شما با پرس و جو از چند مغازه به قيمت پايين تر رسيده ايد روي مموري جبران مي كنند.
2- به غير از دوربين هايي مثل D90 كه فيلمبرداري مي كنند، براي ساير دوربين هاي عكاسي لزومي به پرداخت هزينه ي اضافي براي مموري هاي پر سرعت نيست.
3- همه ي تجيزات ذخيره سازي ( هارد هاي اينترنال و اكسترنال، كول ديسك ها، مموري هاي مختلف SD,SDHC,CD,microSD,memory stick و .... ) به شدت ارزان شده اند. پول اضافه نپردازيد.
مثلا :
SD ترنسند 4 گيگ سرعت معمولي حدود 12000 تومان
SDHC هشت گيگ Class 6 (سرعت بالا) ترنسند حدود 25000 تومان
SDHC چهار گيگ Class6 ترنسند حدود 14000 تومان
CF چهار گيگ 133X حدود 21000 تومان
كول ديسك JetFlash V30 8GB ترنسند حدود 15000 تومان ( چهار ماه پيش همين رو 23000 تومان خريدم)
بله، بنظر مياد فروشنده ي محترم!!! قيمت كيت رو براشون پايين حساب كردن ولي در عوض در قيمت لوازم جانبي انگار از شرمندگي ايشون در آمده اند
البته بنده 4گيگ SDHC كلاس 6 ترنسند رو 8000 تومان هم چندي پيش خريدم...