سلامبه 3 دلیل:
1- در همین فروم خواندم که یک نفر پایش و یا دستش به دوربینش که فکر کنم S3 بود گیر کرده بود و دوربین به زمین افتاده بود و ...
2- به دلیل ترس از تاثیر ویروس و نوسان ولتاژ و هزار چیز ناشناخته دیگه ( شاید به نظر شما احمقانه باشه !! )
3- برای جلوگیری از گشاد و لق شدن سوکت کابل روی دوربین
منظورتون رو از " کابل اکستندد" نفهمیدم!!
1- دليل اولتون منطقيه ولي من چون آدم محتاطي هستم بدون اينكه كسي چيزي گفته باشه دوربين رو جوري قرار مي دم كه سيمش جلوي دست و پا نباشه.
2-به اين موضوع فكر نكرده بودم ولي خودم 9 ساله توي خونه كامپيوتر دارم و بعضيا تعجب مي كنند كه تا حالا كامپيوترم ويروسي نشده . برخلاف تصور خيليا كه نورتون رو نمي پسندند از 2001 تا حالا هر سال نورتون گرفتم و روزانه آپديت مي كنم و مشكلي از اين بابت ندارم. نوسان ولتاژ هم فكر نمي كنم تاثيري در خروجي usb داشته باشه و در بدبينانه ترين حالت هم احتمالن به مموري صدمه بزنه نه به دوربين كه در حالت كارد ريدر هم همين قضيه صادقه.
3-اين يكي خيلي محافظه كارانه بود :) معمولن اين تجهيزات براي هزاران بار وصل و قطع شدن طراحي مي شن و بر عكس فكر نمي كنم Tray قرارگيري حافظه و پين و فنر اون براي هزاران بار درآوردن و گذاشتن طراحي شده باشه.8)
4- در خيلي از case هاي كامپيوتر، ورودي usb بخصوص جلوييشون جوريه كه كارد ريدر يا بعضي فلش ديسك ها و ... رو مستقيمن نمي شه وصل كرد و من خودم گاهي از يك كابل اكستندد كوتاه ( يك سر usb نر و يك سر ماده) استفاده مي كنم. اگر اين كابل بلند تر از 1 متر باشه و جنسش خوب نباشه هميشه مشكل سازه.