درود
من نیاز به یک مموری Lexar16GB Professional UDMA 600x دارم .(CF)
کجا می تونم این رو تهیه کنم ؟
و با چه قیمتی یافت می شه؟
اگر زودتر راهنمایم کنید سپاسگزارم می شم ، ممکنه کاری رو از دست بدم.
درود
من نیاز به یک مموری Lexar16GB Professional UDMA 600x دارم .(CF)
کجا می تونم این رو تهیه کنم ؟
و با چه قیمتی یافت می شه؟
اگر زودتر راهنمایم کنید سپاسگزارم می شم ، ممکنه کاری رو از دست بدم.
میکاییل صادقی
دوستان من اونجوری که از صحبت ها برداشت کردم روی ترنسند و توشیباهای کلاس 6 برای فیلم برداری full hd زیاد نمیشه حساب کرد و سرعتش از کلاسش پائینتره حالا من واقعاً موندم چه مموری ای بخرم که توی فیلم برداری مشکل نداشته باشم قیمتش هم به اندازه sandisk بالا نباشه واقعاً موندم ممنون میشم کمکم کنین چون شهرستانم و باید پستی بخرم
این فلش رو چطور میبینید کسی استفاده کرده؟
ممنون میشم چند تا مموری 16 گیگ بهم معرفی کنین با محل خرید
ممنون
دوستان کسی از قیمت این مموری اطلاعی داره؟
توی آمازون که با 3 تا قیمت 60 و 100 و 130 دلار موجوده !!!
من که نفهمیدم این اختلاف قیمتا برا چیه
مموری Kingmax 8GB کلاس 10 به قیمت 20 چوق خریداری شد.
من قصد خرید کارت حافظه برای 550D رو دارم که تو فیلم برداریشم مشکلی پیش نیاره.فکر میکنم باید یک کلاس 6 خوب یا کلاس 10 بخرم.سوالم از دوستان اینه که تو تهران(غیر از علاالدین) از کجا این کارتهارو تهیه کنم که هم از لحاظ قیمت و هم کیفیت قابل اطمینان تر!! باشه؟
بودجه ایم که در نظر گرفتم 70،80 تومنه.
هرچند خودم کمی تحقیق کردم و ترجیح میدم sandisk بخرم اما اگه دوستان راجع به برند و ... هم نظری داشتن استفاده میکنم.
ممنون
کلا برای تهیه تجهیزاتی که تا حدی به کامپیوتر مربوط ممکنه بشند مثل مموریها سر زدن به بازارهای کامپیوتر شما رو پشیمون نمیکنه . بازار رضا و ایران رو یک نگاهی بندازید .
.....
سلام
براي خريد برندهاي معمول و خوب مثل ترنسند و توشيبا و سيليكون پاور و امثالهم بهتره همانطور كه دوستمون فرمودند به ترتيب اولويت به بازار هاي ايران (خيابان وليعصر پايين تر خيابان دمشق)؛ رضا (خيابان ولي عصر چهاراه ولي عصر) و پايتخت (تقاطع ميرداماد و ولي عصر) مراجعه كنيد ولي اگر خواستيد كارت هاي گران قيمت سن ديسك و لكسار بخريد بهتره براي اطمينان از اصلي بودن آنها به نمايندگي هاي شركت هاي معتبر مراجعه كنيد.
فرهاد حسيني
سلام
مموری زیر را برای D7000 خریدم: 80 تومن
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
مگه لکسار CF هم داره ؟؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1