دوستان عزیز کسی هست که از رم های توشیبا استفاده کرده باشه ؟ ترجیحاً برای HS10 فوجی. قیمتی که من گرفتم 4 گیگ کلاس 4 رو میداد 16000 تومان. قیمتش قابل اطمینان هست ؟
دوستان عزیز کسی هست که از رم های توشیبا استفاده کرده باشه ؟ ترجیحاً برای HS10 فوجی. قیمتی که من گرفتم 4 گیگ کلاس 4 رو میداد 16000 تومان. قیمتش قابل اطمینان هست ؟
تو امازون که الان 17 دلاره. و قیمت قدیمیشو زده 50 دلار.
http://www.amazon.com/SanDisk-ULTRA-.../dp/B000OFTRKU
اینجا بارها گفته شده که از دوربین فروش بهمراه دوربین لوازم جانبی نخرید. سر خودم هم همینطوری کلاه رفته
canon sx120+slik+naneu pro military ops delta
با سلام به دوستان
من یه رم Team با 16gb خریدم حدود 50 تومان... میخوام ببینم آیا کسی هست که اطلاعاتی از کیفیت یا قیمت داشته باشه... چون میتونم پس بدم...
ممنونم از شما...
canon sx120+slik+naneu pro military ops delta
با سلام خدمت اساتید بزرگوار.
دوستان بنده چند روزی است که یک 550D (Kiss X4) تهیه کردم. متاسفانه اینجا ( همدان ) بهترین ! کارت حافظه ای که پیدا میشه توشیبا است که وقتی تست کردم سه ثانیه بیشتر ویدئو HD نمی شه روش ضبط کرد و از اونجایی که فروشگاه های تخصصی ما توشیبا می دن ! دست به دامن اینترنت شدم و متاسفانه نورنگار فقط، sandisk می فروخت که اون هم فعلا فقط 4 گیگ Extreme داره. تقاضای من از دوستان اینه که اگر زحمتی نمی شه لطف کنن اگر سایتی رو برای خرید می شناسن و یا اینکه از اعضای محترم این تالار کسانی هستند که می تونم از اونها کارت رو بخرم و برام ارسال کنن اعلام کنن و آخرین قیمت رو در مورد کارتهای تست شده با این دوربین - که ویدئو HD رو ساپورت کنن - خصوصا SanDisk بگن که واقعا یک دنیا ممنون میشم. هنوز نتونستم بیشتر از 3 ثانیه فیلم برداری کنم و این عذاب آوره واقعا.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی های شما.
سلام
هرچند بنده متوجه نشدم كه مشكل شما دقيقا چيست (حجم پايين مموري يا سرعت يا ....) چون هر دقيقه فيلم HD حدودا نبايد از 300 تا 400 مگابايت حجم بيشتري اشغال كند و قضيه ي اين 3 ثانيه را من متوجه نشدم (شايد 3 دقيقه منظور بوده).
در هر صورت به تاپيك مربوط به سايت هاي خريد و فروش (لينكش در امضاي بنده هست) مراجعه فرماييد.
فرهاد حسيني
عذر می خوام که واضح نبود. مشکل پایین بودن سرعت نوشتن روی کارته که باعث میشه بافر دوربین سرریز کنه و ضبط ویدئو رو اتوماتیک قطع کنه. در واقع دنبال کارت حافظه ای هستم که سرعت نوشتن روش بالا باشه ( کلاس 10 واقعی - این توشیبا هم روش نوشته کلاس 10 اما سرعت رایت روش 4.7 مگابایت بر ثانیه است ! )
سلام یه رم 16گیگ cf sandisk extreme 400x به قیمت 140000 تومان ازناصر خسرو خریداری شد
مهوش شمس
من یک Sandisk دارم جدا کارت حافظه با خوبی است سرعتش هم با اونی که روش نوشته می خونه فقط از جای معتبر تهیه کنید چون ظاهرا تقلبی اش هم تو بازار زیاده
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!