سلام دوستان
از دوستان کسی قیمت کارت 16G CF رو داره ؟
سلام دوستان
از دوستان کسی قیمت کارت 16G CF رو داره ؟
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام
Fake سازان كشور دوست و برادر چين عزيز روز به روز در شبيه سازي شير مرغ تا جان آدميزاد ماهر تر مي شوند. ساعت هاي برند هاي سويسي را به شكلي شبيه سازي مي كنند كه فقط خبره ها آن را از اصل جنس تشخيص مي دهند. انواع مموري سن ديسك و لكسار با بسته بندي بسيار شبيه اصلي را با چشم خودم مشاهد كرده ام.
به همين روي به دوستان توصيه مي كنم كه به هيچ وجه مموري هاي گران قيمت (لكسار و سن ديسك) را از فروشگها هاي معمول سطح شهر (جمهوري-ناصرخسرو- بازارهاي كامپيوتر و ... ) نخرند و براي خريد اينگونه مموري ها فقط به نمايندگي ها و فروشگاه هاي معتبر عكاسي مراجعه كنند تا در صورت مشكلات بعدي قابل پيگيري باشد.
فرهاد حسيني
فروشگاه هاي معتبر اينگونه كارتها را با certificate و گارانتي و درج شماره سريال كارت در فاكتور به شما مي فروشند كه در صورتي كه تقلبي باشد يا مشكلي داشته باشد مي توانيد كارت را برگردانيد.
در اين مورد هم نظرتون رو به پست 477 اين تاپيك جلب مي كنم.
فرهاد حسيني
lexar 8GB class6 به قیمت 27 خریداری شد.
من یک ایرانی هستم...
Canon 550D , 18-55 IS
مموری SanDisk 8GB Ultra CompactFlash به قیمت 55 هزار تومان خریداری شد.
30MB/sec (200x) Speed
10 سال وارانتی
قیمت در سایتB&H حدود 34$
کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/541391-REG/SanDisk_SDCFH_008G_A11.html http://www.sandisk.com/products/dslr/sandisk-ultra-compact-flash
سلام
وحید جان خوش بحالت.من این مموری را دو ماه پیش از تهران بدون گارانتی 80تومن خریدم.جالب دیشب متوجه شدم وقتی تکانش می دهم یک صدای لق زدن دارد انگار چیزی داخل مموری است که تکان می خوره .پیش خودم فکر کردم شاید داخلش جایزه هست!!!!!!.انشالله وقتی این مموری از کار افتاد داخلش رونگاه می کنم ببینم چی توش بوده.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام
اسد جان, از ما ارزونتر هم خریدند, دیشب که تاپیکو ورق میزدم, دیدم یک ماه پیش این کارتو 45 تومن هم خریدند ...
راستی اونی که شما خریدی مگر 300x نیست؟ چون کارت من 200x است