متأسفانه در این خصوص اطلاع دقیقی ندارم آراز عزیز؛ اما تصور می کنم افت قیمت کارت های Cf در مقایسه با سایر کارت ها به نسبت کم تر باشد؛ مخصوصا" کارت های پرسرعت و حرفه ای.
متأسفانه در این خصوص اطلاع دقیقی ندارم آراز عزیز؛ اما تصور می کنم افت قیمت کارت های Cf در مقایسه با سایر کارت ها به نسبت کم تر باشد؛ مخصوصا" کارت های پرسرعت و حرفه ای.
جناب سركارفرشي! با سلام،نوشته اصلی توسط arax30th
آنطور كه جناب David200 نوشتهاند، قيمت CF Trancsend 120X 2GB هم بسيار نزديك به SD است. ضمناً بهاي انواع Flash Disk هم به همين نسبت كاهش يافتهاست.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
سلام دوستان
براي کارت حافظه يکي از دوستان مشکلي پيش آمده که از من خواست مطرح کنم ببينه مشکل از کجا ناشي شده است.البته اين کارت براي موبايل نوکيا هستش و موقعي که به سراغش ميره تا از اطلاعات داخل اون استفاده کنهpassword ميخواد که البته خودش ميگه براش password نگداشته.من خودم اين کارت را با رم ريدر به کامپيوتر وصل کردم که يکي دوبار سيستم هنگ کرد وبعدش بعد از کلي غش و ضعف ميگفتش که لازمه اين کارت فرمت بشه که چون اين بنده خدا اطلاعات داخل اين کارت را ميخواست نميشد فرمتش کنم.راستي اين کارت مارکش microsim 512 mb هستش و از نوع DV RS MMC .ممنوم ميشم اگر هر کدوم از دوستان در اين زمينه اطلاعاتي دارند منو راهنمايي کنند.
امير ـ م
Canon S2IS
الان نمي دانم بايد چكار كرد، ولي اگر مجبور شديد فرمت كنيد، ممكن است با نرم افزارهاي بازيابي اطلاعات بتوان اطلاعاتي نظير فايل يا عكس را از آن استخراج كرد.
سلام جناب شهبازي
ممکنه نرم افزاري که بهتر و راحت تر ميشه اطلاعات را بازيابي کرد معرفي کنيد واگر لينکي هم براي دانلود داريد بفرمائيد .ضمنا جناب استاد چند درصد احتمال داره بعد از فرمت بتوان فايلها رو بازيابي کرد(فکر کنم فايلها بايد عکس و فيلمهاي باشه که توسط خود موبايل برداشته شده)
متشکرم
امير ـ م
Canon S2IS
من چند روز پیش سن دیسک اولترا2 1GB با سرعت خواندن و نوشتن به ترتیب66 و 60 رو از duty free فرودگاه مهرآباد خریدم 50$ که میشه تقریبا 46000 تومان. که البته اول متوجه نشدم که اونها آفومار هستند وگرنه با هر قیمتی از آفومار خرید نمی کردم. حالا به نظر شما قیمتش خوب بوده؟ الان تهران کسی قیمت داره؟
پژمان امین مدنی
عکس گرفتن مهمتر است از لنز گرفتن
Pentax SpotMaticII, Takumars: 50mm 1.4/ 55mm 1.8/ 85mm 1.9/ 135mm 2.5
Canon 350D, Canon EF: 18-55 Kit lens / 50mm 1.8 II
جناب مدني! با سلام،
در حال حاضر كارتهاي Scandisk چندان در بازار فراوان نيست. اما بهترين كارتهاي 1 گيگابايتي موجود با سرعتهاي بالا را ميتوان به قيمتي كمتر از 35،000 تومان تهيه كرد. به عبارت ديگر قيمت خريد شما خيلي بالا به نظر ميرسد.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
قيمت هاي sandisk و lexar هاي دو گيگا بايت با سرعتهاي بالا را كسي ندارد؟
نعما جان، تنها چیزی که سراغ داشتم، 4 گیگابایت 80x لکزار، 195 هزار تومان
تعداد محدودی 512 80X هم داشت، یکی خریدم، 28500 از ایمانتک
ممنون امير جان، فروشگاه ايمانتك كجاست؟