به گمانم فروشگاه ایمانتک باید در مجتمع کامپیوتر پایتخت باشد. دو سه هفته پیش در همان مجتمع جایی کارت Ultra II سندیسک 2 گیگ را می داد 135 هزار تومن.
من چند هفته قبل Extreem III یک گیگ را صد تومن خریدم!
به گمانم فروشگاه ایمانتک باید در مجتمع کامپیوتر پایتخت باشد. دو سه هفته پیش در همان مجتمع جایی کارت Ultra II سندیسک 2 گیگ را می داد 135 هزار تومن.
من چند هفته قبل Extreem III یک گیگ را صد تومن خریدم!
ممنون نادر عزيز
در مجمتع نتوانستم اين فروشگاه را پيدا كنم، جاي ديگري هم نمايندگي دارد؟
نعماجان، تهران تشریف دارید؟ متوجه نشدم.
تلفن آن ها 88910154 - 88910102
آقای اصغرزادگان، حتما قبل از مراجعه از موجودی آن ها مطمئن شوید، در ضمن گاهی باید به آن ها یادآوری کنید که چه دارند!
نه ! اين مربوط به دفعه پيش است كه تهران بودم. ممنون.
خواهش می کنم جناب آقای روشن؛نوشته اصلی توسط nmroshan
متأسفانه من هم فعلا" تهران نیستم؛ وگرنه هر چیزی نیاز داشتید برایتان تهیه و ارسال می کردم.
تهران که برگشتم حتما" اطلاع می دهم.
جناب شهبازي سلامنوشته اصلی توسط Forum Manager
متاسفانه کارتي که در موردش سوال کردم فرمت هم نميشه.فکر کنم به شکل اساسي از بين رفته و اين دوست ما بايد بي خيالش بشه.
امير ـ م
Canon S2IS
سلام دوستان.لطفا راهنماییم کنید که برای دوربین کانون 350d چه کارتی مناسبه؟اگه قیمتم بگین ممنون میشم.
خانم هادي! با سلام،نوشته اصلی توسط fahimeh hadi
در خصوص بهتر بودن يك كارت خاص براي 350D نظر دارندگان آن صائبتر است. اما در كل و از ميان كارتهاي موجود (و با قيمت مناسب) در بازار، مارك Transcend مرغوب و قابل اعتماد است (فعلاً). سايت Shop.ir جهت كسب اطلاع بد نيست، اما قيمتها در فروشگاه اسكار در حدود 20 تا 25 درصد پايينتر از آن (سايت زير) است :
http://www.shop.ir/browse.jsp?catego....maxPrice+desc
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
قيمت هاي مارك Transcend فوقالعاده افت كرده سه هفته پيش CF 80X يك گيگ 39 تومن بود الان 28 ميدن
يه فروشگاه تو بازار رضا هست كه نمايندگي و محصولاتش هم معتبره قيمت هاشم بسيار عاليه فقط حواستون باشه كه كاهش قيمت اين كارت سراسريه و فروشنده به قيمت قديم بهتون محصولو نفروشه
سلام.آقای حیرتی,آقای دیناروند ممنون از راهنماییتون.